Quantcast

Policijos reidas Klaipėdoje: įkliuvo neblaivūs ir be vairuotojo pažymėjimų

Sekmadienio rytą Klaipėdoje reidą gatvėse surengę policijos pareigūnai per pusšeštos valandos sulaikė tris neblaivius vairuotojus, vienas jų – užsienietis, dar trys veikėjai sumanė pasivažinėti, neturėdami teisės vairuoti.

Reidas prasidėjo pusę septynių ryto ir truko iki 10 val. Per tą laiką pareigūnai sulaikė tris neblaivius vairuotojus, visiems fiksuotas lengvas girtumas. Vienas sulaikytųjų buvo ukrainietis.

Taip pat sustabdyti trys jaunuoliai, vairavę automobilius, bet neturintys vairuotojo pažymėjimo. Dar vienas veikėjas viršijo leistiną greitį.

„Tai gana didelis skaičius pažeidėjų, nes šeštadienį tiek pažeidimų buvo fiksuota per visą dieną, kiek šiandien per pusšeštos valandos“, – teigė reidui vadovavęs policijos pareigūnas Aivaras Žaltauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Jeigu tu nori apsimesti protingu ir pakomentuoti, , tai sugebėk pats suskaičiuoti laiką nuo 6,30 iki 10,00val...

Ponas ekspertas

Ponas ekspertas portretas
Viršino leistininą greitį, nes per vėlai pamatė stovinčius policininkus. Juokėsi tikriausiai kiti vairuotojai aplink jį iš to asmens, nes jie spėjo laiku pristabdyti. #Lietuva :)

dbr svarbiausia karantinas o ne girti žudikai už vairo

dbr svarbiausia karantinas o ne girti žudikai už vairo portretas
LT bausmės geros ir baudos geros bet yrao išvengiamumas, būtų pastovi kontrolė tai dingtu tie vairuotojai, o dbr tik viena kart iš 10 įkliūna visokie žiopliai prilakę
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių