Quantcast

Policija nusivarė nuo kojų drausmindama klaipėdiečius

  • Teksto dydis:

Liūdnos orų prognozės verčia klaipėdiečius paskubėti mėgautis pavasario gamta, tačiau policininkai dėl to turi tik daugiau darbo.

Šeštadienį uostamiesčio policininkai paprašė Šaulių sąjungos ir Viešojo saugumo būrio pareigūnų pagalbos. Didžiulės uniformuotųjų pajėgos lankosi visose žmonių pamėgtose vietose.

Smiltynės perkėloje vidurdienį atsirado norinčių persikelti per marias. Vienu keltu leidžiama persikelti ne daugiau kaip 30-čiai asmenų. Netrukus po to, kai keltas išplaukė, aikštelėje jau stoviniavo apie 40 laukiančiųjų.

Per pietus daugiau žmonių buvo ir Lėbartų kapinėse. Klaipėdiečiai pasklido po milžinišką kapinių plotą, tačiau jų buvo kur kas daugiau nei eilinę darbo dieną. Nemažai senolių į kapines atvyko be apsaugos kaukių.

Pareigūnai užfiksavo pažeidimų didžiausios regione sodų bendrijos pašonėje, Dituvos turguje. Prekyba čia vyko tarsi apie karantiną žmonės nebuvo girdėję, pirkėjai ir pardavėjai nevengė artimo kontakto. Pareigūnai įspėjo ne vieną turgaus lankytoją ir prekeivį, informacija apie pažeidimus bus perduota Visuomenės sveikatos centrui.

Policijos budėtojai jau sulaukė daugybės pranešimų apie karantino nesilaikančius asmenis. Vidurdienį jiems pranešta apie būrį jaunų žmonių paplūdimyje. Linksmai nusiteikęs jaunimas nesilaiko reikalavimo laikytis atstumo ir vienoje vietoje nesirinkti didesnėmis nei penkių asmenų grupėmis.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdiečiai skambindami skubios pagalbos telefonu kalba apie vaikų aikštelėse vaikus supančius tėvus, kurie ignoruoja reikalavimą nebūti arti kitų šeimų. Klaipėdoje nemažai žmonių vaikštinėja pajūriu, parkuose, nors dabar šis malonumas uždraustas.

Pareigūnai per garsiakalbius reikalauja nesiburiuoti, prašo eiti namo arba vaikštinėti po vieną.

Tikėtina, kad jau sekmadienį tokių vargų nebebus, žmonės patys vengs eiti į lauką, mat sinoptikai pranašauja labai staigų atšalimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Belepurei vasara tarnaus ir be kelniu nes joms sunta

X

X portretas
No ko tie bekepurei nusivare juokas ima matosi kaip jie tarnauja tautai

jeigu

jeigu portretas
elitrunkeliai megdzioja jav valstijas tai ir darom kaip valstijos juk zemaitija tai savotiska lithujanijos valstija tai prisileide sovietsbrodo tegulji ir pasilaiko o dudorius su grigeo ir titoviukais pats suka galva kur det ir dar uzdarom sienas /laikinai/ tarp aukstaitijos zemaitijos dzukijos nekalbant apie suvalkija tai butu gera izoliacija ir kontrole tarp atskiru regijonu prezidente nelauk ir duok pasiulyma VRM ir S /turgeliui/ kad igyvendintu nelaukiant ispanu lemties?...
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių