Quantcast

Policija atskeidė didelės avarijos Palangos plente priežastį

Didelė avarija Palangos plente antradienio rytą įvyko galimai vienam vairuotojų nesilaikant saugaus atstumo iki priekyje važiavusio automobilio, sako policija.

Kaip skelbta, apie 7.35 val. Klaipėdos rajone, magistraliniame kelyje A13 Klaipėda–Liepoja, krovininis automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 50 metų vyro, atsitrenkė į kitą krovininį automobilį „Mercedes-Benz 4141“, kurį vairavo 57-erių vyras.

Pirminiais Klaipėdos apskrities policijos duomenimis, transporto priemonę „Mercedes-Benz“ su puspriekabe vairavęs 50-metis vyras, pirminiais duomenimis, nepasirinko saugaus atstumo iki priekyje važiavusios ir stabdžiusios transporto priemonės „Mercedes-Benz“, kurią vairavo 57 metų vyras.

Transporto priemonėms susidūrus, jos nuvažiavo nuo kelio ir apgadino kelio atitvarus. Dėl avarijos sutriko eismas – viena važiuojamoji kelio dalis nuo Palangos pusės buvo užtverta vienu automobiliu, o kitas automobilis buvo nuvažiavęs į kelkraštį.

Abu vairuotojai buvo blaivūs, jie perduoti medikams.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: avarija LTpalangos plentaspolicijasaugus atstumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

GGG

GGG portretas
Pastebėjimas.... paskutiniu laiku atsirado labai daug neadekvačių sunkvežimių vairuotojų...važiuoja antra juosta, stumia pirma juosta važiuojančius...

...

... portretas
Tai verkiančiai ašarai ir kitiems, kodėl nesilaikė atstumo ar suprantat bent? Nes jei laikais atstumo, bepročiai ir visi verksniai su lengvosiom užlendat iš antros juostos kad nusukt ir pan tai tas pats kas ir nesilaikytum atstumo. Pradėkit pirma nuo savęs

As

As portretas
Kas per įprotis bučiuoti kitos mašinos užpakalį? Visada kertu per stabdžius, nors ir žinau, kad tai negerai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių