Quantcast

Po vakarienės klaipėdietis pasigedo viešnios ir daiktų

Antradienį į policiją kreipsi 37 metų vyras ir papasakojo buvęs apvogtas savo paties namuose.

Šis klaipėdietis į butą Rumpiškės gatvės bendrabutyje parsivedė iš matymo pažįstamą moterį. Vyras tikėjosi su ja maloniai praleisti laiką, tačiau linksmybės baigėsi dar nė neprasidėjusios.

Kai buto šeimininkas išėjo į bendro naudojimo virtuvę plauti indų, jo naujoji draugė dingo. Pareiškėjas nerado kambaryje ne tik jos, bet ir vertingų savo daiktų.

Atidžiai apžiūrėjęs kambarį ir suskaičiavęs, kiek kuris pavogtas daiktas vertas, nukentėjusysis pranešė patyręs 620 eurų žalą ir išvardijo dingusias vertybes.

Vyras buvo įsitikinęs, kad jo viešnia gyvena tame pačiame name. Jis žino tik jos vardą.

Pradėtas dar vienas tyrimas dėl vagystės.

Panašių vagysčių mieste įvykdoma dažnai. Policininkus vis dar stebina klaipėdiečių patiklumas ir naivumas. Dažnas nukentėjusysis nepažįsta žmogaus, kurį įsileidžia į savo namus, neretai aukos tikisi romantiškų santykių su nepažįstamaisiais, įsileidžia juos į savo namus.

Dauguma nukentėjusiųjų apie į namus parsivesto asmens klastą sužino tik prabudę, nemažai jų net nesupranta, kodėl buvo kietai įmigę. Nors ir netekę savo daiktų jie laimingi vien tuo, kad nepatyrė smurto.

Klaipėdos policininkams yra tekę aiškintis nusikaltimą, kurio metu parsivedęs merginą vyras buvo jos bendrininkų užpultas savo paties namuose ir vos liko gyvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
o ka daryt,juk vyrams reikia...tai ir tempia i namus ka rade...

Auris Toyota

Auris  Toyota portretas
Panašiai buvo , tik su klofelinu, , Romkai bičiukui. Apie 1998 metus.

to klounas

to klounas portretas
Bent indai liko isplauti ir svarus :)))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių