Quantcast

Po nepažįstamojo vizito – nuostoliai

Netikusius daiktus praeiviams brukantys apgavikai po ilgoko laiko vėl pasirodė Klaipėdoje. Panašu, kad vienas jų apvogė pagyvenusią mūsų miesto gyventoją.

Nusikaltimas įvykdytas pirmadienį apie 13 val. 80-metė moteris prie vieno didžiųjų prekybos centrų buvo užkalbinta nepažįstamo vyro. Jis siūlė pirkti rūbų.

Susigundžiusi nebrangiai įsigyti striukių, pagyvenusi moteris sutiko su nepažįstamojo pasiūlymu važiuoti jo automobiliu į jos namus ir ten atidžiau apžiūrėti parduodamas prekes.

Pradžioje viskas taip ir vyko. Pensininkė į savo namus parsivedė svetimą žmogų ir ėmė apžiūrėti drabužius. Matyt, kai kurie rūbai jai patiko, nes moteris rankoje jau turėjo kelias kupiūras.

200 eurų ji ketino sumokėti už pasirinktus drabužius, dar tiek pat pinigų jai turėjo likti.

Tačiau atėjūno kėslai buvo kitokie, rankinės su neva parduodamais rūbais, kaip paaiškėjo, tebuvo vilionė.

Be perstojo kalbėdamas jis įtikino klaipėdietę duoti jam 200 eurų. Tada išgriebė aukai iš rankų kitus 200 eurų ir, paėmęs daiktus, išbėgo.

Tiesa, dalis siūlytų drabužių liko moters namuose.

Į policiją pensininkė nuėjo tik antradienį, po jos pasakojimo pareigūnai pradėjo ikiteisminį vagystės tyrimą. Policininkai dar turi nemažai klausimų nukentėjusiajai.

Galbūt įtariamąjį pavyks identifikuoti peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Plungėje žmonės per socialinius tinklus vieni kitus įspėja, kad mieste pasirodė tamsaus gymio žmonės, važinėjantys lenkiškais valstybiniais numeriais pažymėtu automobiliu.

Pasak plungiškių, šie įtarimų keliantys asmenys siūlo vietos žmonėms pirkti puodų rinkinius.

Iš ankstesnių metų patirties žinoma, kad šių atvykėlių brukami daiktai nėra verti prašomų pinigų ir tikrai nėra garsių prekės ženklų originalai.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Astos Kažukauskienės, svetimšaliai apgavikai jau seniai bebuvo pastebėti mūsų krašte.


Šiame straipsnyje: vagystėvagisbruko drabužius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių