Quantcast

Po įvykio stotelėje – tragedija

Ketvirtadienio naktį mirė, kaip įtarta, autobuso partrenkta moteris. Eismo įvykis, pasak liudininkų, įvyko dar spalio 12-ąją. Savaitę ligoninėje praleidusios moters atgaivinti taip ir nepavyko.

Ketvirtadienį viena moteris socialiniuose tinkluose kreipėsi į "Klaipėdos reidai II" ir "Reidas Klaipėdoje (trikojai)" grupes, norėdama sulaukti bent kokios informacijos apie tądien įvykusią nelaimę netoli Klaipėdos universiteto stotelės.

"Spalio 12 d., apie 14.30 val., Klaipėdos universiteto stotelėje, nespėjus išlipti iš 3 autobuso ir jam pradėjus važiuoti, buvo stipriai sužalota moteris. Kol buvo kovojama už mamos / močiutės / žmonos gyvybę, nebeliko jokios vaizdinės medžiagos ir neturime jokios konkrečios informacijos apie įvykį. Deja, moteris šiąnakt mirė. Visus turinčius bet kokios informacijos apie šį įvykį, labai prašome pasidalinti. Žmogui, iškvietusiam greitąją, labai dėkojame", – teigė moteris.

Po įrašu pasipylė įvairūs komentarai, atsirado nemažai liudininkų, tačiau netrukus grupėje "Klaipėdos reidai II" įrašo kartu su komentarais neliko.

Prieš tai buvo rašoma, kad moteris patyrė daug skaudžių sužalojimų.

Jei šiuo atveju vežėjas negali pateikti vaizdo įrašo, tai jo atsakomybė.

Vyko diskusijos apie tai, kad visuose autobusuose yra vaizdo stebėjimo kameros, tad įvykis turėjo būti užfiksuotas. O tai, kad filmuota medžiaga dingo – esą nėra sutapimas.

Tačiau įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" laikinasis direktorius Andrius Samuilovas pabrėžė, kad vaizdo stebėjimo kameras turi ne visi autobusai.

"Žinome apie atvejį iš viešų pranešimų. Taip, vežėjai turi sutartinę prievolę vaizdo įrašymui. Šiame autobuse nėra paties moderniausio sprendimo – "online" kamerų (trijų vienetų) su įrašymo įrenginiu, tokį sprendimą turi 173 iš 223 transporto priemonių. Jei šiuo atveju vežėjas negali pateikti vaizdo įrašo, tai jo atsakomybė", – pabrėžė A.Samuilovas.

Klaipėdos pareigūnai užfiksavo šį įvykį ir nurodė įvykių suvestinėje.

Spalio 12 d. 14.02 val. Herkaus Manto gatvėje, pirminiais duomenimis, maršrutinis autobusas, kurį vairavo blaivus 1960 m. gimęs vyras, pajudėdamas iš stotelės partrenkė 1949 m. gimusią moterį.

Pradėtas tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnį – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Temidė

Temidė portretas
kas per anekdotas- ,,Taip, vežėjai turi sutartinę prievolę vaizdo įrašymui.'' Bet turi ne visi. VISIŠKOS nesąmonės. Manau-specialiai panaikino vaizdo įrašą.

Ela

Ela portretas
Ko jūs varot ant to autobuso vairuotojo, ar matėt ? "Teisėjai ". Neturit ką pasakyti , verčiau patylėkit. Baisu, pagatavi žmogų suėsti . Išsiaiškins ir be jūsų .

Klaipedietė

Klaipedietė portretas
Visų autobusų grafikai turi būti normalūs,o keleivinis transportas juos daro pagal save,nes ten dirba nemokšos.Todėl vairuotojai skuba,žalojami keleiviai.GĖDA
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių