Quantcast

Po išgertuvių klaipėdietis pasigedo ir dantų protezų

Ne vieną dieną užsitęsusios išgertuvės vienam klaipėdiečiui baigėsi nemenkais praradimais ir daugybe neatsakytų klausimų.

Antradienį į policiją kreipėsi pietinėje miesto dalyje gyvenantis 51 metų vyras ir papasakojo nukentėjęs nuo nepažįstamo sugėrovo. Teisingiau, jie nežino, kas ir kada jį sumušė. Vyras net negalėjo tiksliai pasakyti, kur tai įvyko ir kada jis atsirado namuose.

Istorijos pradžia banali – gegužės 15-ąją jis girtavo su savo draugu Laukininkų gatvėje esančiame bare.

Ten vyras susipažino su kažkokiu vyru, kuris pakvietė į savo namus pratęsti linksmybių. Toliau išgertuvės vyko Bandužių gatvės vieno daugiabučio bute, kur pareiškėjas prisimena matęs kažkokią moterį. Matyt, tai buvo naujojo draugo draugė arba žmona.

Vyrai virtuvėje gėrė degtinę ir alų. Panašu, kad su jais vaišinosi ir minėtoji moteris.

Paskui, kiek prisimena nukentėjusysis, jam pasidarė bloga ir šeimininkai paklojo jam guolį buto hole ant ištraukiamo fotelio.

Kiek laiko vyras ten gulėjo, pats nežino. Pamena tik tiek, kad kažkuriuo momentu jis pabudo, pamatė moters veidą ir pajuto smūgį, po kurio jam aptemo sąmonė.

Praėjo dar kažkiek laiko ir šios istorijos herojus atsipeikėjo savo namo laiptinėje. Kuri tai buvo diena, vyras nurodyti negalėjo. Gal trečiadienis, o gal ketvirtadienis.

Kai jau buvo pajėgus atsikelti ir apsižiūrėti, ką turi, klaipėdietis pamatė, kad buvo apiplėštas. Jis nebeturėjo viršutinių ir apatinių dantų protezų, savo buto ir sodo namelio rakto, paauksuotos grandinėlės, mobiliojo ryšio telefono.

Dėstydamas prarastų daiktų kainas nukentėjusysis dėstė, kad dingę dantų protezai buvo verti 350 eurų, grandinėlė kainavo 18 eurų, telefonas buvo vertas per 700 eurų. Policijai beveik po savaitės skundą parašęs vyras nurodė, kad jam padaryta žala – 1136 eurai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
skotijoje pvz.jai tavo namuose atsitinka koks nors girtu incidentas arba zmogzudyste,nors tu ir neuzmusei,bet nesi atsakomybe uz buta ir tave baudzia net iki gyvos galvos,,todel nekyla noro iki samones netekimo gert su kuo ir kur papuole...

q

q portretas
Nuo tokio protezo vemt verčia---negalėjau nė už ką nešioti.Pinigus sumoki ,o "dantų" neturi---pusė kainos protezas,antra sumos pusė dantų"profilaktika"....o Dieve ,kur esi ??? Teisybės jokios.Geriau be dantų būti,nei pinigus užmokėjus ,"užrakinti" brangenybę stalčiuje .Nieko geresnio nesugalvoja-tik ,kad pinigus paimtų .

..virtuvėje gėrė degtinę ir alų..

..virtuvėje gėrė degtinę ir alų.. portretas
Vyrai! Nekada nemaisykit ..degtine su alum!!Tai-Visada blogai pasibaiks!:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių