Quantcast

Plungės rajone garažo rūsyje rasti vyro ir moters lavonai

Plungės rajone garažo rūsyje ant grindų rasti vyro ir moters lavonai.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, pirmadienį, apie 14.31 val., Degučių kaime, garažo rūsyje, ant grindų aptikti 1957 metais gimusio vyro ir 1970 metais gimusios moters lavonai.

Pasak policijos, viena iš galimų mirties priežasčių – elektros iškrova, bet tai nėra pagrindinė versija, neatmetamos ir kitos versijos. Patalpa, kur įvyko nelaimė, yra drėgna.

Pirminiais duomenimis, mirusieji buvo susiję šeiminiais ryšiais.

Toje pačioje patalpoje, po grindimis aptikta įrengta slėptuvė su įranga naminei degtinei gaminti. Buvo rasta įranga ir šiek tiek skysčio, turinčio specifinį kvapą.

Pirminiais duomenimis, ant abiejų kūnų išorinių smurto požymių nerasta.

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti bei dėl neteisėto naminių alkoholinių gėrimų gamybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasitaiko

Pasitaiko portretas
Neišaiškintomis aplinkybėmis neretai Anapilin išeina tie kurių nekilnojamojo turto geidė sabu.is užkliedėjęs Kad jis ne tas .abu tis kur buvęs prokuroras nors beraštis, ne dar kiras ir ne tas kur gydytoją nužudė neva ji avarijoj žuvo mat sa.učius gydė ir žinojo kur kuriai sabuty.ei kokią dozę nunešė Laimutė. Bet ne ta Laimutė ir ne tai sabuty.ei. ne. Tik Indrės tėvai pilotai Todėl Arnas irgi ne sabu.is. ne, tik mėgsta moterų drabužiukais vilktis ir neva dirbti su draugais. Tai kaip sakysi kad do.antėlis nuo armėno o uošvis girti namo neperrašo...todėl sprogsta dega ištirpsta liepsnose nekalti. Duokit dar pinigų sabu.iams. ką? Jie grūdais prekiauja. Nu. Ar supratot?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių