Quantcast

Pirkėjų peštynės dėl kaukės: moteris trenkė lankstinuku, vyras – šampano buteliu

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmuose paskelbtas nuosprendis byloje, kurioje V. B. pripažintas kaltu dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo. Jam skirta šešių mėnesių laisvės apribojimo bausmė.

Klaipėdos apylinkės teismas informuoja, kad byloje nustatyta, jog V. B. prekybos centre sudavė maišelyje buvusiu šampano buteliu nukentėjusiajai į galvos sritį, taip padarydamas jai nežymų sveikatos sutrikdymą.

Vyras to nesitikėjo, todėl impulsyviai sudavė jai maišeliu atgal, tik pamiršo, kad jame buvo šampano butelis.

V. B. prisipažino padaręs nusikalstamą veiką ir teismo posėdžio metu parodė, kad dėl koronaviruso prevencijos parduotuvėje reikėjo dėvėti apsauginę kaukę, laikytis atstumo. Jis atsistojo į eilę prie geltonos linijos netoli kasų, dėvėjo apsauginę kaukę. Eilėje stovėjusi moteris pradėjo vyrui reikšti pretenzijas dėl stovėjimo vietos ir kaukės dėvėjimo. Kadangi jis nešioja akinius ir jie dėvint kaukę rasoja, jis nepridengė nosies. Moteriai toks paaiškinimas nepatiko ir ji jam sudavė lankstinuku per veidą. Vyras to nesitikėjo, todėl impulsyviai sudavė jai maišeliu atgal, tik pamiršo, kad jame buvo šampano butelis.

Teismas, skirdamas bausmę, atsižvelgė į padarytos nusikalstamos veikos pavojingumo laipsnį, pobūdį, kaltės formą, rūšį bei motyvus ir tikslus – dėl impulsyvios, spontaniškos reakcijos, kaltinamojo asmenybę – charakterizuojamas teigiamai, dirbantis, turintis šeimą, neteistas, neturintis galiojančių administracinių nuobaudų. V. B. atsakomybę lengvino dvi aplinkybės – jis prisipažino ir gailėjosi padaręs nusikalstamą veiką ir veikos padarymui turėjo įtakos provokuojantis nukentėjusiosios elgesys, suduodant popierinių lankstinuku (spaudiniu) vyrui per veidą.

Vyras pripažintas kaltu ir jam skirtas įpareigojimas šešis mėnesius būti namuose nuo 22 val. iki 6 val.

Nuosprendis per dvidešimt dienų nuo nuosprendžio paskelbimo dienos gali būti skundžiamas apeliaciniu skundu Klaipėdos apygardos teismui per Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balamutas

Balamutas portretas
Moterims dabar galima viskas. Kada išrinksime į seimą moterų troiką, liberastiškai konservuotas ir iš pažiūros panašias į moteris, visiems vyrams bus chaną, kirdyk ar dar kas baisau. Tad vyrai, kurie jaučiatės vyrais, pasiruoškit žūtbūtiniai kovai už lygias teisias su moterimis.

???

??? portretas
O boba nuteista dėl užpuolimo? Vyro veiksmus reikia pripažinti kaip būtinąją gintį,- jis juk negalėjo žinoti, ar tame lankstinuke nėra suvyniotas koks peilis.

Taip sau

Taip sau portretas
Tai bent nudžiugino šeimą: vyras nesivalkios naktimis:)
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių