Quantcast

Penkiomis vagystėmis ir plėšimais kaltinami šilutiškiai lauks teismo verdikto

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos prokuratūra trečiadienį pranešė teismui perdavusi bylą, kurioje kaltinimai dėl vagysčių, plėšimų ir kitų Šilutėje įvykdytų nusikalstamų veikų pareikšti trims vyrams.

Pasak prokuratūros, anksčiau ne kartą teistiems 29-37 metų šilutiškiams yra pateikti kaltinimai dėl vagysčių, plėšimų, sukčiavimo, neteisėto disponavimo elektronine mokėjimo priemone arba jos duomenimis, neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo bei narkotinių ar psichotropinių medžiagų vagystės.

Bylos duomenimis, pernai gruodį Šilutėje nuo kaltinamųjų nukentėjo penki vietiniai gyventojai. Nusikaltimus kaltinamieji vykdė trise, dviese arba atskirai.

Teigiama, kad kaltinamieji vykdė vagystes iš gyvenamųjų namų, įsilaužė į prekybinį kioską bei gatvėje apiplėšė žmones. Iš namų buvo pavogtos skalbimo mašinos, šaldytuvas, dujų balionai, elektrinė siuvimo mašina, mobilieji telefonai bei kiti namų apyvokos daiktai.

Taip pat pavogti pinigai, vaistai, auksinis žiedas bei banko kortelė.

Iš viso, penki nukentėjusieji pareiškė beveik 6,6 tūkst. eurų civilinius ieškinius dėl patirtos turtinės žalos. Taip pat ieškinius byloje yra pareiškę Klaipėdos teritorinė ligonių kasa ir Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Klaipėdos skyrius.

Šią bylą nagrinės Klaipėdos apygardos teismas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lauris

Lauris  portretas
Ce tiepatys buduliai is anglijos

Anonimas

Anonimas portretas
Kam tokius isleidzia i laisve?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių