Quantcast

Patrulius persekioja bėdos sankryžose – tarnybinis automobilis vėl pateko į avariją

Uostamiesčio policijos automobiliai kone kas mėnesį patenka į eismo įvykius sankryžose. Penktadienį vėl sudaužyta policijos mašina, į sankryžą įvažiavusi degant raudonam šviesoforo signalui.

Incidentas fiksuotas penktadienį, šiek tiek po dviejų valandų dienos.

Patrulių automobilis, kirsdamas Smiltelės ir Laukininkų gatvių sankryžą, važiavo su įjungtais garsiniais ir šviesos signalais.

Pranešama, jog buvo vykta į B lygio iškvietimą.

Sankryžoje tarnybinis policijos automobilis „Volkswagen Transporter“ buvo taranuotas automobilio „Opel“, kurį vairavo 1940 m. gimęs vyras.

Abu vairuotojai buvo blaivūs. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Prieš tris savaites policijos automobilis į avariją pateko Herkaus Manto ir Danės gatvių sankryžoje.

Policijos mikroautobusiukas susidūrė su „VW Golf“ taip pat penktadienį, 23 val. 30 min. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariatui priklausantį automobilį „VW Transporter“ vairavo uniformuotas ir blaivus Klaipėdos apskr. VPK pareigūnas, gimęs 1999 m. „VW Golf“ vairavo 1990 m. gimęs vyras. Pranešama, jog avarijos metu niekas nenukentėjo.

Liepą policijos automobilis į avariją pateko Liepų ir Herkaus Manto gatvių sankryžoje. Tik tą kartą buvo sudaužyta „Škoda Octavia“, kuri dar taranavo šviesoforą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
Snargliai farai vairoja jiems reike egzaminus perlaikyti

policija nemoka vairuot

policija nemoka vairuot portretas
policija per raudoną šviesoforą važiuodama privalo laikytis visų saugumo tasyklių..... blogai kai Policija nemoka saugiai vairuot mašinų....švyturėliai pirmumo nesuteikia tik suteikia gslimybę atlaisvinti Jiems kelią

Liudininkas

Liudininkas portretas
Maciau ta ivyki. Garsinio signalo nebuvo. O policininkas, po ivykio, priejo prie vyro paeme uz petes ir grubei kalbejo su vyriskiu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių