Quantcast

Pas 77-erių senjorą aptikta ginklų, šaudmenų ir narkotikų

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje baigtas tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir dideliu kiekiu šaunamųjų ginklų ir šaudmenų, jie aptikti pas 77-erių plungiškį, trečiadienį pranešė uostamiesčio policija.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas Plungės rajono policijai gavus informaciją, kad 77 metų anksčiau neteistas Plungės rajono gyventojas galimai neteisėtai disponuoja šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis. Pernai balandį Plungės pareigūnai rajone sulaikė įtariamąjį.

Atlikus kratą jo gyvenamojoje vietoje, rasti du dujiniai revolveriai, perdirbtas pistoletas, šaunamojo ginklo duslintuvas, virš 50 įvairaus kalibro šovinių, daugiau nei 550 tablečių su psichotropinėmis medžiagomis – metamfetaminu ir MDMA, neteisėti žvejybos įrankiai, keli litrai nedenatūruoto etilo alkoholio ir naminių stiprių alkoholinių gėrimų.

Tolimesnį šio įvykio tyrimą perėmė Klaipėdos pareigūnai. Uostamiesčio pareigūnai atliko papildomą kratą 77 metų vyriškio gyvenamojoje vietoje ir rado savadarbį šaunamąjį ginklą ir keletą šovinių.

Pernai spalį policijos pareigūnai atliko kratą pas šio vyriškio giminaitį – 35 metų anksčiau neteistą, vienoje iš bendrovių dirbantį, taip pat Plungės rajono gyventoją. Kratos metu pastarojo gyvenamojoje vietoje rastas dujinis pistoletas.

77 metų įtariamajam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumentų paėmimas. Kitam įtariamajam paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis be tikslo jas platinti baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 2 metų, o už neteisėtą disponavimą ne mažiau kaip trimis šaunamaisiais ginklais arba dideliu kiekiu šaudmenų numatytas laisvės atėmimas nuo 4 iki 8 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaus iki

Gaus iki  portretas
Mirties..

C7

C7 portretas
Tėvukas sūnų nuo teistumo gelbėja.

4

4 portretas
Pensine investicija
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių