Quantcast

Pareigūnu prisistatęs vyras Palangoje iš senolės išviliojo 7 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo apie Palangoje siautėjantį sukčių, kuris, prisistatydamas policijos pareigūnu, iš moters išviliojo tūkstantinę sumą.

Pranešama, kad antradienį Sodų gatvėje, Palangoje, į 1933 m. gimusios moters namus atėjęs nepažįstamasis išviliojo 7 tūkst. eurų.

Vyras, į namus užsukęs apie 13.39 val., garbaus amžiaus moteriai prisistatė pareigūnu ir taip, apgaulės būdu, sėkmingai pasisavino nemenką sumą.

Policija pradėjo tyrimą dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Nekaltinkit močiutės ,amžius daro savo ,bet kalti saviškiai kurie neapsaugojo jos ,yra žmonių turinčių kažkokių galių ir jie gali užmigdyti sąmonę ir atiduosi ką turi

vienok

vienok portretas
tikrai reikia kažkokio išskirtinio pažymėjimo, jog policija yra patikima žmogui. Probacijoje vieni brudai infiltruoti, dar infiltruoti bet kas kaip stt pareigūnai, vieni ant kitų varo, šneka iš akies apie bet ką. Sorry.

as

as portretas
Pazistu mociute, is kurios tiesiog tuos pinigus pagrasinę atėmė. Tokios tai gaila. Paskambino, kazką kniurkė, paskui į namus atėjo pinigų, bet ji jau buvo pranešus, pagrasino ir atėme. Paskui tuos banditus pagavo. Bet jeigu mociute pati savanoriškai atidavė, tai jos pinigai kam nori, tam duoda.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių