Quantcast

Pareigūnams pajūryje darbo netrūko: girtus vairuotojus vos spėjo vežti į areštinę

Savaitgalį uostamiesčio policijos pareigūnai intensyviai dirbo uostamiesčio ir apskrities keliuose. Į areštinę pateko ne vienas vairuotojas, kurie blaivėsi sulaikymo kameroje.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį patruliams įkliuvo BMW vairuotojas.

1990 m. gimęs vyras sulaikytas apie trečią nakties. BMW automobilį, kuriuo buvo vežamas šuo, klaipėdietis vairavo visiškai girtas. Jam nustatytas 2,53 prom. girtumas.

Į policijos akiratį šeštadienį pateko du "Alfa Romeo" automobilių vairuotojai. Vienas įkliuvo 6 val. 32 min. Taikos prospekte. Kitas – 11 val. 10 min. Pušyno gatvėje.

1996 m. gimęs "Alfa Romeo" vairuotojas buvo pastebėtas išvažiuojantis iš aikštelės ir keistai manevruojantis. Jam nustatytas 1,71 prom. girtumas.

Antrasis vyras, gimęs 1972 m., įkliuvo po to, kai važiuodamas atbuline eiga atsitrenkė į stulpą ir pabėgo iš įvykio vietos. Sučiuptas patrulių vairuotojas atsisakė tikrintis blaivumą.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, 0 val. 40 min., Kauno gatvės ir Taikos prospekto sankryžoje sustabdyto automobilio "Opel Vectra" vairuotojai, gimusiai 1988 m., nustatytas 2,04 prom. girtumas. Moteris uždaryta į areštinę.

Po pusvalandžio Klaipėdoje, Naujojo Uosto gatvėje, vykdant policinę priemonę, sustabdyto automobilio "VW Passat" vairuotojui, gimusiam 1976 m., nustatytas 1,57 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Tuo pat metu Skuodo rajone gautas pranešimas, kad Mosėdyje automobilis "Volkswagen Caravelle" atsitrenkė į tvorą ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Nustatyta, kad minėtą transporto priemonę vairavo 1971 m. gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,97 prom. girtumas.

Penktadienį apie 14 val. Klaipėdoje, Liepojos gatvėje, 1967 m. gimusiam vyrui, kuris vairavo automobilį "Audi A6" ir, važiuodamas atbuline eiga, atsitrenkė į kitą stovintį automobilį, nustatytas 2,54 prom. girtumas. Vairuotojas taip pat uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl??

Kodėl?? portretas
Kas turi atsitikti kad būtų pradėta principingai kovojama su girtais vairuotojais, ar lauksim aukų ???? Gal tegu pasijudina atsakingi už eismą, kodėl Džermeika tyli ?

Rezultatas

Rezultatas portretas
Tai rezultatas darbo atsakingų, kodėl kelių policijos viršininkas M.Džermeika jau tiek metų ant etato , kur rezultatai, nesutvarko, reidų nematyt, policijos patruliai palikti tik suforminti girtus pasipainiojančius kur kontrolė kodėl nesiliaujama, kur strategija atsakingų viršininkų ?

Lietuviskasis

Lietuviskasis portretas
cirkas su pazeidimais.Baudeles, gali is joko numirti.Tokios baudeles, kaip Lietuvoje niekada nesustabdys pazeideju ir girtuokliu, ju tik kas metus tik dauges.Kyla klausimas, kodel niekas nesiulo iteisinti realias baudas, kurios atbaidytu.Atsakymas labai lengvas.O kaip tada patekti i seima?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių