Quantcast

Paplūdimiuose galima lengviau atsikvėpti: sulaikytas lytinę aistrą tenkinęs vyras

Policininkai pajūryje pagaliau pagavo viešai lytinius organus demonstravusį ir besidarkiusį vyrą.

Klaipėdiečiai žino, kur dažniausiai galima sutikti bjauriai besielgiančių vyrų. Vienas jų, nejaunas stambaus kūno sudėjimo, ne vienerius metus keldavo nemalonius jausmus Klaipėdos moterų paplūdimiuose besikaitinančioms moterims. Tačiau pagauti tokį vyrą policininkams nėra lengva.

Trečiadienį ryte tai pagaliau pavyko.

10 val. 14 min. Karklėje prie jūros poilsiavusi mergina pamatė vyrą, kuris, žiūrėdamas į ją, viešai tenkino savo lytinę aistrą.

Mergina paskambino telefonu netoliese esančiam savo draugui. Vaikinas atskubėjo į pajūrį ir sulaikė jau apsirengusį įtariamąjį bei neleido jam pasišalinti. Vaikinas šį vyrą perdavė policininkams.

Pasak policijos atstovų, sulaikytas 63 metų vyras anksčiau už panašų elgesį baustas nebuvo.

Vyras pakliuvo į areštinę.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Asmens duomenų apsaugos įstatymas pareigūnams neleidžia skelbti sulaikyto ekshibicionisto pavardės.

Įstatymas už tokį nusižengimą numato kaltu pripažintą asmenį bausti viešaisiais darbais arba bauda, laisvės apribojimu, areštu ar net laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Kartą tokį pat iškrypimą turintis kitas klaipėdietis teisme aiškino esąs ligonis, tačiau negalėjo pasakyti, kodėl nesikreipia dėl to į medikus.

Ekshibicionizmas yra lytinis iškrypimas, kai lytinį pasitenkinimą sukelia lytinių organų apnuoginimas esant šalia kitos lyties asmeniui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasipiktinau

pasipiktinau portretas
Šalin rankas nuo tam tikrų mažumų ...

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Čia jau kvepia ne tik iškrypėlio mašna,bet ir politika.Laisvės partijos narį,o gal ir būsimą seimo narį supokavo,begėdžiai.

prie ko

prie ko  portretas
Prie ko cia bobapliazis ir karkle ? kol bus tie pliazai skirti ,,tik baltiesiems,, tol tu smaukaliu ir bus ,vienos prieplauskos guli duxovkes isvertusios ,kiti prieplaukos musa i delna :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių