Quantcast

Iš Palangos kopų – tiesiai už grotų

  • Teksto dydis:

Penktadienį Palangos miesto policijos komisariato prevencijos padalinio pareigūnai Palangos paplūdimyje surado Mažeikių rajono gyventoją, 30 metį Tadą. Niekur nedirbantis vyras kopose susikonstravo namelį ir jame kurį laiką pakankamai patogiai gyveno. Įtariama, kad mažeikiškis slapstėsi nuo bausmės atlikimo.

Spalio 10 d. Mažeikių rajono apylinkės teismo patvarkymu jam už teismo įpareigojimų nevykdymą panaikintas bausmės atidėjimas ir nuteistasis pasiųstas į pataisos įstaigą atlikti šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmės.

Be to, Palangos pareigūnai Tadui už tokio statinio paplūdimyje įrengimą, pažeidžiant Palangos miesto savivaldybės paplūdimių ir jų maudyklų įrengimo ir eksploatavimo bei saugaus elgesio vandenyje taisykles, skyrė 750 Lt baudą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiek civilizuota valstybė

Kiek civilizuota valstybė portretas
Kiek civilizuota valstybė kuri artėjant šalčiams lengva ranka iškrausto benamius į gatvę net nesuteikdama jiems kito stogo virš galvos, net ir nakvynės namuose. Kiek tokių beteisių "bomžų" miega laiptinėse ir po balkonais. Šitoks valstybės elgesys i požiūris į juos skatina benamių degradavimą. Pasakykity man žmonės mielieji. Kokioi civilizuotoi valstybei net senas pensijinio amžiaus žmogus nemylimas tiek kad jis norėdamas duonos nusipirkti, neužtegdamas pinigų kapstosi po konteinerius ir stovi prie parduotuvių prašydami išmaldos, stovi prie pardutuvių su sendaikčiais kad tik duonai užtektų. Ar tai civilizuota valstybė kurioje degraduoja tie patys jos piliečiai kurie nei rūpi valstybei neir rūpėjo, kaip tie patys senjorai kurie rausiasi prie konteinerių ir išmaldos prašo? Ar tai civilizuota valstybė kuri remia žmonių degeneraciją?

Patentuot reikia

Patentuot reikia portretas
Puiki gyvenimui vieta. Patentą reikia jaunuoliui duot ir - kiekvienas lietuvis skubiai pirks po trobelę kopose. Kiti pirks po kelias. Tikras biznis.

Jokios laisvės net gamtoi

Jokios laisvės net gamtoi portretas
Jokios laisvės net gamtoi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių