Quantcast

Palangoje prie vairo įkliuvo girta Seimo kanceliarijos darbuotoja: įpūtė beveik 2 prom.

Pirmadienį visos Lietuvos žiniasklaida skambėjo nuo žinios – Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarijos darbuotoja Palangoje įkliuvo vairuojanti girta.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai oficialiai pranešė, kad šeštadienį, 3.25 val., Palangoje, ties Birutės alėjos ir J. Basanavičiaus gatvės sankryža kurorte patruliavę pareigūnai sustabdė automobilį „Mercedes-Benz E 350“.

Kalbindami šią mašiną vairavusią moterį policininkai pamatė, kad jos kalba nerišli, o elgesys pagrįstai kelia abejonių vairuotojos blaivumu.

Patikrinę 38 metų moters blaivumą pareigūnai įsitikino, kad vairuotoja – girta, matuoklis parodė 1,96 prom.

Šis faktas būtų nedaug ką nustebinęs, bet policijos pranešime atskleidžiama, kad pažeidėja dirba Seimo kanceliarijoje.

Pasirodo, valstybės tarnautojai nėra apsaugoti nuo dalinio viešumo ir apie tokių asmenų darbo vietą pranešama visuomenei.

Ar moteris dėl šio įvykio gali prarasti darbo vietą, abejojama. Tikra tai, kad ji bus teisiama, kaip įvykdžiusi nusikaltimą. Jai, kaip ir kitiems panašiai pasielgusiems asmenims, gresia netekti vairuoto automobilio, ji praras vairuotojo pažymėjimą ir bus priversta sumokėti nemenką baudą.

Apklausos dėl šio nusikaltimo bus vykdomos Palangos policijos komisariate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Er

Er portretas
ilgametė žinoma televizijos darbuotoja net per televizija buvo rodoma čiut ne kasdien, tai kas čia per asaba, kad pavardės neparašo

Blinda

Blinda portretas
tai uz tokias promiles turi ir automobili konfiskuoti!!!

Marius

Marius  portretas
G skaistes padejeja panasus pomegiai.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių