Quantcast

Palangoje girto vairuotojo kelionė baigėsi degalinėje

Budri degalinės operatorė neleido girtam vairuotojui išvažiuoti iš teritorijos ir taip galbūt neleido įvykti tragedijai.

Incidentas nutiko trečiadienio vakarą. Policija 21.50 val. gavo pranešimą apie tai, kad Palangoje esančios Kretingos gatvės degalinės operatorė vairuotojui neleidžia išvažiuoti.

Atvykę pareigūnai 1971 m. gimusiam "Opel Vectra" automobilį vairavusiam vyrui nustatė 1,77 prom. neblaivumą. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar vienas girtas vairuotojas tądien įkliuvo apie 22 val. vakaro Klaipėdoje Kalnupės gatvėje.

1979 m. gimusiam "Audi A6" vairuotojui nustatytas 2,65 prom. neblaivumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, penkiolika minučių po vidurnakčio, Taikos prospekte automobilio "Ford Mondeo" vairuotojui nustatytas 1,63 prom. neblaivumas. 1985 m. gimęs vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

O Gargžduose trečiadienio vakarą įkliuvo girtas elektrinio motociklo vairuotojas. Prie Gamyklos ir Kuršlaukio gatvių sankryžos elektrinį motociklą "Electric scooter Shansu" vairavusiam 1968 m. gimusiam vyrui nustatytas 2,52 prom. neblaivumas.

Tą patį trečiadienį pusę dvyliktos nakties Palangoje Kretingos gatvėje automobilio "Volvo" vairuotojui, gimusiam 1982 m., nustatytas 2,78 prom. neblaivumas. Vyras taip pat uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių