Quantcast

Palangoje dviratininkė partrenkė ir sužalojo vaiką

  • Teksto dydis:

Palangoje nežinoma dviratininkė partrenkė ir sužalojo vaiką.

Kaip pranešė policija, ketvirtadienį 15.20 val. į Klaipėdos vaikų ligoninę buvo atvežtas 9 metų berniukas. Nustatyta, kad apie 14 val. Palangoje, J. Basanavičiaus gatvėje jį partrenkė nenustatyta dviratininkė.

Dėl kaulų lūžių vaikas gydomas ambulatoriškai.

Dar vienas vaikas ketvirtadienį avarijoje nukentėjo Šakių rajone.

19.05 val. Griškabūdžio miestelyje 23 metų moteris, vairuodama automobilį „Audi A3“, partrenkė į kelio važiuojamąją dviračiu išvažiavusį 7 metų berniuką. Vaikas buvo pristatytas į ligoninę, jam nustatytas galvos smegenų sutrenkimas ir nubrozdinimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
Manau, kad pėsčiųjų buvare apskritai neturi būti dviratininkų. Jei nori važiuoti prie Jūros, gali minti aplinkinėmis gatvelėmis. Jeigu nori su dviračiu per Basanavičiaus gatvę, tai tik nullipus nuo dviračio.

Juozas

Juozas portretas
o, jei man netyčia Basanavičiaus gatvėje skėtis išsprūstu į dviračio priekinį ratą? :D

ČIA PALANGOS NORMA

ČIA PALANGOS NORMA portretas
Siautėjantys keliuose, parkuose,pėsčiųjų takuose dviratininkai ir keturratininkai, visur dergiantys šunys parke, pliaže, Basanavičiaus - tai Palangos realybė. Dievuli, greičiau ateitų rugsėjo pirmoji, biagtųsi tą beprotybė ir vėl čia taptų gyventi žmogiška. O šiap Lietuvoje policija imasi kažką daryti tik tada, kai ką nors negyvai suvažinėja, sukandžioja, kai mirštama nuo kokios infekcijos.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių