Quantcast

Palangoje BMW vairuotojas savo nuodėmes bandė išpirkti kyšiu: pareigūnams pasiūlė 10 eurų

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą pareigūnų sustabdytas vairuotojas prisivirė košės – savo padarytus Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus bandė užglaistyti siūlydamas kyšį.

Vyras pažeidė taisykles ne tik nesegėdamas saugos diržo, tačiau ir bandydamas išsisukti nuo administracinės atsakomybės, policijos pareigūnams pasiūlydamas 10-ties eurų pinigų sumą.

„Šįryt Palangoje bandyta papirkti Kelių policijos tarnybos pareigūnus.

Malūno gatvėje pareigūnai pastebėjo automobilį „BMW X5“, kurio vairuotojas nesegėjo saugos diržo. 1944 m. gimimo vyras su pažeidimu sutiko, tačiau siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, net įspėtas apie gręsiančią atsakomybę už bandymą papirkti pareigūną, siūlė policininkui 10 eurų kyšį“, – rašoma Klaipėdos apskrities policijos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Policija ragina prisiminti, jog kyšio siūlymas niekad nepadės išspręsti problemų, o tik sukurs naujų.

Primename, kad už bandymą papirkti policijos pareigūną gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot,kvailys,

Ot,kvailys, portretas
perbrangiai save yvertino...

vania

vania portretas
nuo pensijos nusrezti bande

esu lochiuku isvadintas

esu lochiuku isvadintas portretas
juokauja,tokius niekus rasineja apie 10eu.kas tau duos kaip ubageliams 10eu cia prie turgaus sedintis ubageliai neima 10eu praso daugiau ir tave vadina locheliu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių