Quantcast

Pakeliui iš žvejybos – girto vyro nuotykiai

Šeštadienį prieš 21 val. kelyje iš Priekulės į Klaipėdą, netoli posūkio į pietinę uostamiesčio pusę stovėjo policijos automobilis su įjungtais švyturėliais. Dvi jaunos pareigūnės bandė iš pakelės griovio šlaite pakibusio automobilio išvilioti girtutėlį vairuotoją.

Nuo kelio nuvažiavusį „Toyota Avensis“ pastebėjo pora jaunuolių. Netrukus prie šios mašinos sustojo dar viena mašina. „Toyotoje“ sėdėjęs vairuotojas miegojo.

Netrukus į šią vietą atvažiavo policijos mikroautobusas. Dvi pareigūnės bandė pabudinti brandaus amžiaus, akivaizdžiai neblaivų vairuotoją.

Beldimas į langą jį vis pažadindavo, vyras bandydavo kažką sakyti policininkėms, bet durų nedarė. Mojo ranka, galima buvo nuspėti, kad liepia pareigūnėms kažkur eiti.

Po labai ilgo įkalbinėjimo galiausiai vyras atidarė automobilio dureles, bet išlipti ir toliau neketino.

Jis pabučiavo ištiestą policininkės ranką, vapėjo, kad paklūsta, bet vis tiek nelipo iš mašinos.

„Taip, aš esu Virginijus Kabauskis, sūnus Alfonso, aš kariavau, va, pažiūrėkite mano nugaroje žaizdos, o šiandien žvejojau. Matėte mano žuvis? Kur mano telefonas? Pareigūnės, atiduokite mano telefoną...“ – vapėjo vyras.

Aš kariavau, va, pažiūrėkite mano nugaroje žaizdos, o šiandien žvejojau. Matėte mano žuvis?

Ilgi įkalbinėjimai negelbėjo, vyras ėmė prašyti pareigūnes palikti jį mašinoje ir važiuoti sau.

Galiausiai atvyko dar vienas policijos ekipažas – dar viena pareigūnė ir policininkas. Tada visi keturi uniformuotieji sugriebė visiškai girtą vyrą už rankų ir išvilko jį iš automobilio. Jo rankos buvo surakintos antrankiais, policininkai pasodino sutrikusį vyrą tarnybinį policijos automobilį.

Ilgokai ruošęsis pūsti į alkoholio matuoklį sulaikytasis pasistengė ir netrukus matuoklio ekranėlyje įsižiebė skaičiai – 2,35 prom. Tai – vidutinis girtumo laipsnis, o tai reiškia, kad vyras bus teisiamas, neteks teisės vairuoti, praras automobilį ir bus priverstas sumokėti nemenką baudą.

O tuo tarpu, vyras, vardu Virginijus, išvažiavo policijos automobiliu. Jis labai norėjo miego ir naktį praleido policijos areštinėje, tada jis dar nesuprato, kokie nemalonumai jo laukė prablaivėjus.


Šiame straipsnyje: girtas vairuotojasnuvažiavo į griovįsulaikytas girtas vairuotojasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Usas

Usas portretas
Zmogus savaitgalini atstoju dare.kur stoti ir kiek gerti tai jo reikalas.nepasiduok tevuk.vartykis dabar!

Darius

Darius portretas
Čia gi L.Jakubovičius iš Pole Čiūdies

Žilwa

Žilwa portretas
O jeigu ne griovys, ir butu atvažiaves iki klaipedos ir koki vaika pervaziaves, vo čia tai butu reikalu.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių