Quantcast

Pakeliui į nakvynės namus – smūgiai

Uostamiesčio policininkai aiškinasi, kas ir kodėl sumušė 19-metį, kuris nakčiai galvos priglausti atėjo į nakvynės namus.

Visa tai atsitiko dar rugsėjo 27-osios vakare. Apie 21 val. greitosios medicinos pagalbos ekipažas į ligoninę iš nakvynės namų išgabeno blogai besijaučiantį vaikiną.

Netrukus medikai jam diagnozavo galvos sutrenkimą ir žandikaulio lūžį.

Pasirodo, tą vakarą nakvynės pasiprašęs vaikinas jau atėjo į įstaigą sumuštas, darbuotojams jis pasakojo, kad netoli vienos nakties nakvynės namų jį užpuolė trys lyg ir pažįstami vyrai.

Pradžioje vaikinas jautėsi neblogai, bet po valandos jis pradėjo skųstis skausmais ir silpnumu.

Vėliau klausinėjamas policininkų nukentėjusysis minėjo, kad skriaudikų nepažįsta.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Nusikaltimas, tikėtina, bus išaiškintas, tačiau kur kas įdomiau, kodėl toks jaunas žmogus nakvoti eina ne į savo tėvų namus, kuriuose užaugo, o miega kartu su miesto benamiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Prie ko čia kariuomenė. Tiesiog klaipėdiečiai nebegali jaustis saugūs mieste,tai ypatinga problema,kurios niekas nesiima spręsti. Vos ne kiekvieną dieną yra užpuldinėjami ir sumušami žmonės,bet nepastebėjome,kad gatvėse būtų daugiau patruliuojama.Vadinasi šiuo klausimu niekas nedirba, tiesiog eilinį kartą laukia naujo epizodo.Gal ,kaip pas mus jau priimta, į tokią bėdą papuls neeilinis žmogus arba jo artimas ,gal tada ledai pajudės.

.....

..... portretas
Tai gal tėvas ir prilupo

Cercilis

Cercilis portretas
Kodel tas 19- metis ne kariuomeneje? Palaida bala!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių