Quantcast

Pajūryje vagys ieško pinigų ir brangenybių

Ir savi žmonės gali būti nepatikimi. Todėl brangesnius daiktus vertėtų laikyti atokesnėse nuo kiekvieno akims prieinamose vietose. Tokia išvada peršasi paskaičius Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinę.

Ketvirtadienį Klaipėdos rajone, nuosavame name gyvenanti moteris ir uostamiesčio daugiabučiame name gyvenantys vyras išgyveno panašius jausmus. Abu suprato, kad vagys pagrobė jų brangiausius daiktus.

Agluonėnų seniūnijoje, Poškų kaime gyvenanti solidaus amžiaus moteris buvo kuriam laikui išvykusi. Grįžusi ji po kelių dienų pažvelgė į savo papuošalų dėžutę ir rado ją tuščią.

Nukentėjusioji suskaičiavo patirtus nuostolius ir pranešė policijai, kad dingę papuošalai verti 3,4 tūkst. eurų.

Panašu, kad į namą nebuvo įsilaužta, kol šeimininkės nebuvo name lankėsi tik jos artimieji.

Tą pačią dieną po pietų, Klaipėdoje Rumpiškės gatvėje, gyvenantis vyras parėjo namo ir rado jį lyg po viesulo. Daiktai buvo išversti į savo vietų, išvartyti ir išmėtyti.

Vagys rado klaipėdiečio santaupas, žmogus prarado 2 tūkst. eurų.

Įsilaužimo į butą pėdsakų neaptikta. Pareigūnai aiškinasi, kaip nusikaltėliai pateko į butą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Q

Q portretas
Kvieskit kk2

nieko naujo

nieko naujo portretas
Vėl Rumpiškės g-vėje vagystė. Kiek gali siautėt plėšikai narkomanai šiame mikrorajone. Siaubia mašinas, apiplėšinėja žmones, vagia iš butų. Kada pagaliau tai baigsis ? Iš socialinių būstų iškraustyti visus narkomanus ir girtuoklius, pas kuriuos dieną naktį šniūrais eina apdujusios dvikojės būtybės. Paverčia landynėm ne tik butus, bet ir įėjimus. Pagyvenę žmonės jų bijo, todėl niekam ir nesiskundžia. Apmaudu, kad aklai dalijami soc.būstai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių