Quantcast

Pajūryje siautėja vagys: iš vieno namo pavogta daugiau nei 12 tūkst. eurų

Nuo vagių neapsaugo nei durys, nei užraktai. Vien ketvirtadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato policininkai pradėjo keturių profesionalių vagių įvykdytų nusikaltimų tyrimą.

Skaudžiausiai nukentėjo Melnragėje, netoli jūros, Kopų gatvėje, gyvenantys žmonės. Vakare, apie 19.30 val., suveikė namo signalizacija.

Tada paaiškėjo, kad nusikaltėliai išlaužė namo duris.

Pasigesta namuose laikytų pinigų. Dingo 12 650 eurų. Bendra namo šeimininkams padaryta žala dar didesnė, mat sugadintos durys taip pat nemažai kainavo.

Pareigūnai atlieka nusikaltimo tyrimą, todėl kol kas daugiau detali nepateikia.

Vagis ir toliau domina statybos reikmenys, todėl nusikaltėliai braunasi į statybvietes, jų negąsdina nei vaizdo kameros, nesustabdo ir tvoros.

Ketvirtadienį ryte, 7.50 val., į darbą susirinkę Paryžiaus Komunos gatvės kvartalą rekonstruojantys darbininkai pamatė, kad aptvertoje ir keliomis vaizdo kameromis stebima aikštelė buvo apvogta. Dingo dvi sutankinimo plokštės ir hidraulinis grąžtas.

Statybų bendrovė dar tikslina nuostolius, darbo priemonių praradimas gali sutrukdyti darbus.

Darbo įrankiai parūpo ir Klaipėdos rajone, Poškų kaime gyvenančių žmonių sodyboje apsilankiusiems vagims. Penktadienio naktį, apie 2 val., jie iš lauko sandėliuko pavogė benzininį pjūklą.

Kol kas nežinia, kodėl bėgdami iš nusikaltimo vietos vagys išdaužė namo terasos durų stiklą.

Ketvirtadienį Palangoje trys jauni žmonės, kaip įtariama, bandė panaudoti gerai sustyguotą vagystės iš parduotuvės schemą.

Dvi merginos įėjo į brangiais rūbais prekiaujančią parduotuvę, o jų bendrininkas laukė automobilyje. Viena merginų užkalbino pardavėją, tuo metu kita pagrobė vyrišką „Prada“ ženklu pažymėtą striukę ir išsmuko lauk.

Pardavėja spėjo nutverti ją kalbinusią merginą, antroji su bendrininku išvažiavo automobiliu.

Netrukus policininkai rado ir pabėgusius bendrininkus. 27 metų merginos ir 23-ejų jų draugas pakliuvo į areštinę.

Tą pačią dieną uostamiestyje esančioje vienoje buitine technika prekiaujančioje parduotuvėje pasigesta dviejų planšetinių kompiuterių, kurie verti beveik 340 eurų. Kol kas įtariamieji nenustatyti. Tikimasi, kad pareigūnams pasitarnaus vaido kamerų įrašai.

Klaipėdos policininkai aiškinsis ir dar vieną sukčiavimo atvejį, kuris įvykdytas apgavus internetu parduoti savo telefoną panorusią moterį. Ji pasiskelbė parduodanti telefoną „Iphone 7“ ir norėjo už jį gauti 180 eurų. Moteris gavo suklastotą banko pavedimo kopiją ir išsiuntė telefoną pirkėjui per paštomatą. Tačiau pinigai pardavėjos sąskaitos taip ir nepasiekė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
O kodėl šitų pisenų niekas nešaudo?

?

? portretas
Reiškia ....žinojo.....

T

T portretas
Idiotes vogti ismokite tokioms su strypu rankas sudauzyti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių