Quantcast

Pajūryje – reidas grožio salonuose: kokius pažeidimus užfiksavo pareigūnai?

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistai visoje Klaipėdos apskrityje tikrino grožio paslaugas teikiančių įmonių veiklą. Buvo aiškinamasi, ar kirpyklos ir grožio procedūras teikiančios įstaigos tikrina klientų galimybių pasus, ar ne.

Tikrintojų desantas šeštadienį ir sekmadienį pasklido plačiai – nuo Klaipėdos iki Palangos, Šilutės, Gargždų, Kretingos.

Iš viso buvo patikrintas 81 grožio paslaugų teikėjas.

"Pagrindinis patikrinimo tikslas – įsitikinti, ar teikiamų paslaugų gavėjai turi galimybių pasą. Aiškintasi ir vietoje tikrinta, kaip įstaigos geba patikrinti galimybių pasą. Prašėme pademonstruoti, kaip jie tikrina galimybių paso autentiškumą", – pasakojo Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamento direktorius Raimundas Grigaliūnas.

Išskirtina tai, kad pažeidimų nebuvo nustatyta.

"Bet patikrinimo metu nustatyta, kad net 12 paslaugų teikėjų neturėjo higienos paso", – stebėjosi R.Grigaliūnas.

Klaipėdoje rasti septyni privalomų tvarkų pažeidimai, Palangoje aptikti trys pažeidimai. Kretingoje ir Klaipėdos rajone rasta po vieną pažeidimą. Šilutėje pažeidimų nerasta.

"Tai mus nustebino. Pernai per savaitę mes buvome gavę 400 paraiškų higienos pasams gauti. Taip nutiko taip pat po gausių patikrinimų. Tikėtina, kad dauguma susitvarkė dokumentus, bet atsiranda ir tokių, kurie to nepadarė. Gal tikėjosi, kad savaitgaliais niekas netikrina, poilsiauja? Nieko panašaus. Dirbame visą parą", – juokavo R.Grigaliūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
kiek reikia "duoti" už higienos pasą ?

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Žmonės būkite budrūs revizoriai atvažiuoja!!!!!!!!!!!!!!!!

Emigrantas

Emigrantas portretas
Neturi ką veikti ir važiuoja tikrinti visokie valdininkėliai!!!!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių