Quantcast

Pajūryje jau pasirodė vagiliaujantys iš automobilių

Vaikštynių pajūryje mėgėjų daiktų jau tyko vagys. Tai yra ilgus metus trunkanti bėda. Penktadienį žmonės prarado dvi automobilyje paliktas kuprines.

Automobilio „Toyota“ savininkas į aikštelę Karklėje, kur buvo palikęs mašiną, grįžo 19.35 val. Žmogus netruko suprasti, kad vagys įsibrovė į automobilį ir pagrobė dvi jame paliktas kuprines.

Iškvietęs policiją jis pranešė, kad dingę daiktai verti 565 eurų.

Klaipėdos rajono policijos komisariato policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Dar dažniau automobiliai apvagiami aikštelėse pakeliui į Karklę, vagys ypač mėgsta aikštelę prie Olandų kepurės.

Ten visada būna daug mašinų, todėl įgudę nusikaltėliai stebi, kaip žmonės iš salono perkelia savo mantą į bagažinę ir išeina pasivaikščioti.

Apvogti mašiną vagys užtrunka vos kelias akimirkas.

Ilgus metus policijos pareigūnai tikino, kad problema išsispręs, kai bus įrengtos aikštelės, tada jose būtų galima įrengti vaizdo stebėjimo kameras. Gyvenimas parodė, kad atnaujinus aikšteles jokių vagis atbaidančių įrenginių jose neatsirado, o vagys siautėja toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Budelis

>Budelis portretas
Strypas negerai, gali baudžiaką pritaikyt kaip už ginklą kokį tai. O va padangų rakto prailginimas apie 80 cm ilgio, kurį furistai naudoja niekam jokio įtarimo kelti negali, nes kas gali uždrausti pačiam montuotis padangas kelyje ar garaže? Tai toks įrankis jau gali būti rimtai pritaikytas ir vagiai kažin ar labai ilgai sveiki išliktų?

Budelis

Budelis portretas
Reikia metalinius strypus nepamirsti pasiimti i automobili, sutikus tokius pyderus, gerai atausti per kelenus...

Jis

Jis portretas
Juos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių