Quantcast

Pagrobta klaipėdietė kaltina ir grasinimu nužudyti

Daugiau nei prieš savaitę pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo pagrobti moterį Klaipėdoje, nesubliuško. Nukentėjusioji ne tik neatsiėmė kaltinimų, bet ir pareiškė daugiau.

Policijos pareigūnai tikina negalintys atskleisti ikiteisminio tyrimo detalių, todėl slepia, kodėl liepos 8-osios, pirmadienio, vakare, 20.17 val., Taikos prospekte 33 metų moterį pažįstama mergina ir du jos bendrininkai jėga įsodino į automobilį ir bandė išvežti iš miesto.

Neoficialiais duomenimis, moterys dėl kažko konfliktavo. Nukentėjusioji į minėtą vietą buvo pakviesta lyg ir pasiaiškinti santykių.

Moteris nesitikėjo, kad prieš ją bus griebtasi fizinės prievartos. Du vyrai ją jėga įgrūdo į automobilį, o su ja konfliktavusi mergina sėdo į kitą mašiną.

Kai mašina, kuria buvo vežama nukentėjusioji, sulėtino greitį ties posūkiu į Šilutės plentą, nukentėjusioji sugebėjo pabėgti iš automobilio. Ji bėgo prie netoliese buvusių žmonių ir šaukėsi pagalbos.

Policininkai sureagavo labai greitai, prie moters netrukus atskubėjo du policijos ekipažai. Nurodžiusi pagrobėjų bei jų automobilių duomenis nusikaltimo auka padėjo įtariamuosius susekti.

Tą patį vakarą vienas jų buvo sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Paaiškėjo, kad pagrobtoji pažinojo visus tris skriaudikus, jie visi jau apklausti policijoje.

46-erų sulaikytasis anksčiau buvo teistas už disponavimą narkotikais ir plėšikavimą.

Nukentėjusioji per savaitę ne tik neatsiėmė savo pretenzijų skriaudikams, bet ir papasakojo, kad jėga vežama ji išgirdo daug bjaurių žodžių. Tokio kalbėjimo esmė buvo tiesioginius grasinimas nužudyti. Pareigūnai dėl to pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą ir apklausė visus tris įtariamuosius.

Iki šiol dažniau vyrai santykius aiškindavosi smurtaudami ir net bandydami vežti priešininką į mišką. Tokie santykių aiškinimosi būdai buvo labiau būdingi paskutiniam XX amžiaus dešimtmečiui.

Komentuodami šiuos įvykius pareigūnai primena – kad ir kokią neteisybę yra patyręs žmogus, smurtu ir jėga santykių aiškintis nevalia. Teisingumą mūsų šalyje vykdo tik teismai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

6

6 portretas
Turbut nepaprasta nukentejusi,kad i miska veza...nes siaip niekas siais laikais nebevezioja,nes lengva atsekti jai yra pareiskimas... arba beprociai

Lauris

Lauris portretas
Emili marsell Mink nx su savo nesamonemis

Gail Longino

Gail Longino portretas
Mano kaimyno motina darO $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių