Quantcast

Paauglių linksmybes per karantiną nutraukė policija

Nepaisant griežtų karantino reikalavimų laikytis atokiau nuo kitų, savaitgaliais vis tiek vyksta bendros linksmybės. Viename bute pareigūnai rado būrį girtaujančių paauglių.

Kadangi išsinuomoti plotą linksmybėms dabar keblu, daugiausia vakarėliai vyksta tiesiog butuose.

Policininkams apie tai praneša ilsėtis negalintys kaimynai. Kai kurie pareigūnams iškart nurodo, kad taip ne tik trikdoma rimtis, bet ir nesilaikoma reikalavimo nebendrauti su kartu negyvenančiais asmenimis.

Savaitgalį tokių pranešimų apie linksmybes, o neretai ir apie besilinksminančiųjų konfliktus, netrūko.

Vien vasario 12–14 d. Klaipėdoje pranešta apie 79 įvairius viešosios tvarkos pažeidimus.

Ne visais atvejais pranešta apie linksmybes ar triukšmą butuose. Buvo keli skundai dėl apgadintų automobilių, alkoholio vartojimo viešoje vietoje, kažkas pasiskundė, kad į langus mėtytos sniego gniūžtės.

Policininkai ypač daug darbo turėjo naktį į sekmadienį.

Apie 2 val. nakties, neapsikentę nesiliaujančio triukšmo, vieno I.Simonaitytės gatvės daugiabučio namo gyventojai iškvietė pareigūnus. Linksmybės vyko antrame aukšte esančiame bute.

Kai pareigūnai pasibeldė į buto duris, pro langą iššoko vaikinas ir mergina. Gausus sniegas po langais leido jiems saugiai iššokti ir pabėgti nuo pareigūnų nesusižalojus.

Bute policininkai rado girtą 18-metį, alkoholio matuokliu nustatytas 1,43 prom. girtumas. Su juo buvo būrelis girtų paauglių.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Astos Kažukauskienės, keturiems nepilnamečiams nustatytas nuo 0,29 iki 1,23 prom. neblaivumas.

Galima spėti, kad kiti neragavo alkoholio.

Pareigūnai taip uoliai saugo nepilnamečių asmens duomenis, kad nepranešė, kokio amžiaus jie buvo.

Pasak įvykio liudininkų, bute linksminosi 12–14 metų paaugliai.

Jie buvo ne tik neblaivūs, bet ir įžūlūs – koneveikė pareigūnus, rėkavo apie savo teises, švaistėsi bjauriais žodžiais. Policininkams teko kviesti pastiprinimą.

Kaip tokiais atvejais reikalaujama, pareigūnai iškvietė nepilnamečių tėvus ir artimuosius. Jiems linksmybių dalyviai ir buvo perduoti.

Šią savaitę pareigūnai dar tikslino įvykio aplinkybes.

Jaunesnių nei 16 metų vaikų tėvai atsako už atžalų nusižengimus, būtent suaugusieji bus nubausti už tai, kad neatliko savo pareigos.

Ką ir kaip bausti už karantino sąlygų pažeidimą bei triukšmavimą nakties metu, sprendžia policininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4

4  portretas
Žmonės linksminasi kad atstatyti savo imuninę sistemą, kurią praranda dėl karantino, ne visi juk nori pagauti COVID, kuris ieško invalidų tik.

bliamba su jumoru--

bliamba su jumoru-- portretas
bЦитаты из кино Пойми, студент, сейчас к людя́м надо помягше. А на вопросы смотреть ширше. Вот ты думаешь, это мне дали пятнадцать суток? М? Это НАМ дали пятнадцать суток. А для чего? Чтобы ты вёл среди меня разъяснительную работу, а я рос над собой! Ну ладно, давай, бухти мне, как космические корабли бороздят… Большой театр. А я посплю. et fainas tas vidio-приключения Шурика Это не наш метод...мама..мама

bliamba su jumoru--

bliamba su jumoru-- portretas
..Pasak įvykio liudininkų, bute linksminosi 12–14 metų paaugliai.(?) Jie buvo ne tik neblaivūs(?), bet ir įžūlūs(?)- – koneveikė pareigūnus(/), rėkavo apie savo teises, švaistėsi bjauriais žodžiais ??. Policininkams teko kviesti pastiprinimą?? Bet,fainas tas video -Сейчас к людям надо помягше, а на вещи смотреть ширше!...Это НАМ дали пятнадцать суток :)))
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių