Quantcast

Oro uoste sulaikytas 9 metus ieškotas klaipėdietis

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste ketvirtadienį pasieniečiai sulaikė teisėsaugininkų ieškotus du asmenis, vieno jų paieška buvo paskelbta prieš devynerius metus, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Ketvirtadienį popietę oro uoste dirbę pasieniečiai tikrino reisu iš Londono atvykusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, jog 40-metis klaipėdietis turi nemalonumų su teisėsauga.

VSAT pareigūnai nustatė, kad už baudžiamojo nusižengimo padarymą nuteisto vyro Klaipėdos policija ieškojo nuo 2010 metų kovo.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Ketvirtadienį naktį Vilniaus oro uoste VSAT pareigūnai taip pat sulaikė 50-metį Kauno gyventoją, atskridusį iš Maskvos. Pasieniečiai išsiaiškino, kad kauniečio už nusikaltimo padarymą keturis mėnesius ieško Vilniaus policija. VSAT pareigūnai sulaikytąjį irgi perdavė policininkams.

Iš viso pasieniečiai šiemet sulaikė 503 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga.

Ieškomieji dažniausiai įkliūna oro uostuose – 397 asmenys. Pagal pilietybes daugiausiai sulaikytųjų yra Lietuvos piliečiai – 439. Taip pat įkliuvo 36 Ukrainos, 11 Baltarusijos, penki Rusijos bei dar devyni kitų valstybių piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andriau

Andriau portretas
Man ir neduod uždirbt..Tai ka daba daryt? Gal eit plėšt žmonių? Nesamonė

Andrius

Andrius portretas
Negali būti!!!!!!c Valdžia kalta, nes žmonėms uždirbti neduoda
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių