Quantcast

Nustebino neįprasta policijos operacija: sustabdė eismą ir žvalgė teritoriją dronu

Neįprastos policijos operacijos kelia klaipėdiečių nuostabą ir tampa pretekstu įvairiausioms versijoms. Pasipiktinimas ir šmaikštūs juokeliai dėl sustabdyto eismo judrioje gatvėje socialiniuose tinkluose kol kas liko be pareigūnų atsako.

Antradienį apie 14 val. uostamiesčio Debreceno gatvėje ties 17 namu keli policijos automobiliai užtvėrė kelią. Su netikėta kliūtimi susidūrę vairuotojai stebėjo virš gatvės pakibusį droną ir matė, kad jį valdo pareigūnas.

Klaipėdos vairuotojų pamėgta „Facebook“ paskyra netrukus užvirė nuo komentarų.

Klaipėdiečiai baiminosi, kad šioje vietoje bus nutikusi avarija, o gal perėjoje partrenktas žmogus. Kiti juokavo, kad kas nors važiavo per greitai, viršijo leistiną 30 kilometrų per valandą greitį ir policija surengė vairuotojo sulaikymo operaciją.

Tyrimui reikėjo papildomos šios vietos apžvalgos, o tai geriausiai galima padaryti dronu.

Buvo juokaujančiųjų, kad policininkai pagavo paauglį, rūkantį suktinę, dar kiti kalbėjo apie karines pratybas, pokštavo apie saugią kaimynystę, rinkėjus lankančius kandidatus ir panašiai.

Tikroji tokios gaišaties priežastis pasirodė esanti kur kas paprastesnė, bet neįprasta.

Kaip paaiškino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė, antradienį šioje vietoje eismas buvo uždarytas 8 minutes ir 20 sekundžių.

„Debreceno gatvėje, ties bendrabučiais, Kriminalistinių tyrimų tarnybos pareigūnai kėlė droną rinkdami papildomą informaciją dėl anksčiau buvusio eismo įvykio. Tyrimui reikėjo papildomos šios vietos apžvalgos, o tai geriausiai galima padaryti dronu. Taip daroma neretai, jei atliekamos ekspertizės, o tyrėjams trūksta duomenų“, – paaiškino A. Grauslienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mmm

Mmm portretas
Koks kieno reikalas. Eikit dirbt, o ne lot.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jo?!

Nesuprantu..

Nesuprantu.. portretas
Skamba kaip anekdotas...Sustabde eisma.... kad pafilmuotu ..........dronu ........ jei nesupratote, skaitykite nuo sustabde...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių