Quantcast

Granulių gamykloje Klaipėdoje – sprogimas: buvo evakuoti darbuotojai

Penktadienį sutrikus technologiniams procesams įvyko sprogimas „Orion Global Pet“ gamykloje Klaipėdoje, ugniagesiai gesina po sprogimo kilusį gaisrą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Laura Valauskienė BNS pranešė, kad sprogimas įvyko 12.38 val.

Pasak jos, gaisrą gesina penkios ugniagesių autocisternos, dvejos autokopėčios. Įvykio vietoje dirba štabo automobilis.

Iš gamyklos jau anksčiau buvo evakuoti žmonės, teritorija buvo atitverta, imtasi kitų prevencinių priemonių.

Bendrojo pagalbos centro duomenimis, apie 10.50 val. buvo gautas pranešimas, kad dėl sutrikusių technologinių procesų Metalo g. 16 esančioje PET granulių gamykloje gali kilti gaisras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

natalija TO KLAIPĖDIETĖ

natalija TO  KLAIPĖDIETĖ  portretas
PATYS PROTINGIAUSI TEISINGIAUSI ŽODŽIAI TOS MOTERS

Rasa

Rasa portretas
PRIEŠ RINKIMUS VISOS HIDROS SUJUDO SKLEISTI MELA KELTI GAISRUS LOTI ANT TAUTAI DIRBANČIU VALSTIEČIU BET BLOGIAUSEI KAD LIETUVEI PASIDUODA TU BUVUSIU AFERISTU VAGIU PROPAGANDAI KODĖL NESUSIGAUDO KAM PILAMAS TAS PURVAS KAI GALI PATIKĖTI TOKIO USPASKICHO TAIP APVAGINĖJUSIO LIETUVA ŠUDO MALIMO JUK JIS JAU SU TA SAVO ŽMONA SUVAIDINO SKIRYBAS IR DVIEM FRONTAIS TRATINA MUSU TURTA JIE JAU SUPIRKO VISAS IKI PARDUOTUVES LIETUVOJE KAS GALI BALSUOTI UŽ PALUCKA KURIO SARAŠE SEPTINTU NUMERIU ŠAKALIENĖ VAIKU ATIMINĖTOJA KAS GALI BALSUOTI UŽ LIBERASTUS BET GAILA LIETUVIS IR VELNIUI DUŠIA PARDUODA KAD PATS PATEKTU PRIE LOVIO LIUDNA IR GRAUDU DORIEM LIETUVIAM IR VALSTIEČIAM KURIE ATĖJO MUS GELBĖTI NUO TU AFERISTU KURIE PUIKUOJASI DIDELIUOSE PORTRETUOSE UŽ MUSU DURNELIU PINIGUS

onute

onute portretas
MATYT LANSBERGYS APSIGALVOJO NORĖJO KRAUJO O PALEIDO GAISRUS PO LIETUVAČIA JAM MATYT AMERIKOS DEMOKRATAI PATARĖ KAIP PAMOKYTI ŠUNAUJA
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių