Quantcast

Nespėjo grįžti iš įkalinimo įstaigos ir vėl prasikalto: sulaikytas vagystėmis įtariamas vyras

  • Teksto dydis:

Lapkričio 9 d. Klaipėdos rajono policijos pareigūnams pranešta, kad Lapių kaime pavogtas automobilis BMW, patirtą žalą savininkas įvertino 2,3 tūkst. eurų. Turėdami informacijos, kad neseniai iš įkalinimo įstaigos grįžo jau penkis kartus už panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas teistas asmuo, policijos pareigūnai šiuo nusikaltimu įtarė 2001 m. gimusį, niekur oficialiai nedirbantį Klaipėdos rajono gyventoją.

Klaipėdos apskrities VPK praneša, kad vėliau, tiriant aplinkybes, nustatyta, jog minėtas automobilis BMW nugabentas į metalo laužo supirkimo aikštelę ir parduotas vos už 130 eurų. Aplinkybės tiriamos.

Lapkričio 17 d. Klaipėdos r. policijos pareigūnams pranešta, kad Gargžduose, Melioratorių g. įsibrovus į sandėliukus, pavogti du dviračiai verti 250 ir 200 eurų – įtarta, jog dviračius pasisavinti galėjo tas pats 2001 m. gimęs vaikinas.

Na, o jau kitą dieną, lapkričio 18 d., Klaipėdos r. PK Veiklos skyriaus pareigūnai, Gargžduose sulaikė minėtą 2001 m. gimusį, vos prieš tris mėnesius iš įkalinimo įstaigos grįžusį įtariamąjį, jis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

povilas

povilas portretas
19 m. ir 5 kartus teistas? Policijos aplaidumas, būtų tyrę dviračių vagystę, nebūtų šios? Derėjo kalbėtis profilaktiškai su teistuoju, nėra kam nes apylinkės inspektorius sunaikinot.

Anonimas

Anonimas portretas
oojj

Kopustas.

Kopustas. portretas
O ka ? Gyvent tai REIK.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių