Quantcast

Neringoje – vairuotojo žūtimi pasibaigusi avarija (papildyta)

Penktadienio rytą Neringoje įvykusios avarijos metu žuvo vietos gyventojas. Eismo nelaimės priežastis tiriama.

Apie avariją Pervalkos gatvėje pranešta penktadienį 7.50 val. Automobilis „Peugeot 607“ miškingoje vietovėje nuvažiavo nuo kelio ir šonu rėžėsi į medį. Vienas automobiliu važiavęs 53 metų vietos gyventojas atsitrenkė į durelių langą galva.

Ar tai tapo jo žūties priežastimi, dar neaišku. Į klausimus apie vyro mirties priežastį, tikimasi, atsakys teismo medicinos ekspertai.

Mirusįjį pavyko ištraukti tik ugniagesiams savo prietaisais sukarpius automobilį.

„Mano darbo praktikoje tai – pirmas toks atvejis“, – apie tragišką avariją kalbėjo Neringos policijos komisariatui vadovaujantis Viktoras Freigofas.

Iki pietų dar aiškintasi, kodėl lygiame kelyje vairuotojas nuvažiavo į kelkraštį. Vyksta ikiteisminis tyrimas.

Internete vietos gyventojai jau dalijosi samprotavimais, kaip galėjo įvykti ši avarija.

Būta svarstymų, kad automobilis galėjo užkliūti už kelmo, atsitrenkti į metalinį stulpelį, nuo to mašiną galėjo sumėtyti ir ji rėžėsi į medžius. Ieškant nelaimės priežasties, bus svarbu išsiaiškinti, kokiu greičiu važiavo automobilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komentarus paskaiciau ir fuuuuu... ramiau pasidare

komentarus paskaiciau ir fuuuuu... ramiau pasidare portretas
galvojau sernas....a cia pasirodo VAKCINA uz 100Eur....suveike.... paveluotai.. geroves valstybes sveikatos prieziuros institucijos rupinasi savo pilieciais : diena nakti seka ka visi alei 1 susimoketu PSD

išvada

išvada portretas
Laukinių poniatkės iš laukinės Neringos.

Simas

Simas portretas
simai ,atsargiai vartok aštrius žodžius, pavojinga.. Vafli uostik dešra tu tik....prisiskaites fb.... ir pisa čia prota...sėdi senis apsipises ir pisa prota.... o jeigu nori save parodyti tai buk preiloje prie pagrindines stoteles 15:00
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių