Quantcast

Neramus vakaras Klaipėdoje: du girti benamiai veržėsi į policijos komisariatą

Vėstančios naktys benamius verčia ieškoti būdo šiltai ir minkštai išsimiegoti. Du namų neturintys vyrai pabandė įsiprašyti į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Antradienį 23.15 val. du vyrai ėmė belsti į komisariato duris, kur visą parą galima kreiptis į pareigūnus. Prie šių durų yra vaizdo kameros ir garsinis ryšys su pareigūnais.

Vyrai prašėsi įleidžiami, sakė, kad neturi kur miegoti.

Policijos pareigūnai patarė eiti į nakvynės namus, kur tokiems asmenims suteikiama galimybė praleisti naktį. Patarimas buvo neracionalus, nakvynės namų darbuotojai įkaušusių benamių nebūtų įsileidę. Tai suprato ir abu atėjūnai.

Pokalbis kaito, benamiai įsikarščiavo. Vienas jų taip įširdo, kad spyrė į duris ir apgadino užraktą.

Taip jis „užsitarnavo“ malonės miegoti areštinėje.

Prieš tai policininkai 33 ir 64 metų vyrus apklausė ir įsitikino, kad abu – neblaivūs. Alkoholio matuoklis parodė, kad jaunesnysis buvo labiau apgirtęs – 1,77 prom. Jo vyresnio draugo girtumas buvo kiek mažesnis – 1,33 prom.

Vyresnysis žalos nepadarė, tad buvo išprašytas.

Jo draugo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:;(

:;( portretas
Benamiai verziasi i policijos komisariata - neramus vakaras? Cia svente, visi benamiai ir zulikai galetus patys ten verztis

anonimui

anonimui portretas
ne minesim apie lazdau galus tiurmos terbos ir tt likimas

Moteris

Moteris portretas
gaila negaila bet tokius degradus tvarkyti reikia jie patys tikrai nesusitvarkys savo gyvenimo ir kenks padoriems žmonėms
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių