Quantcast

Neramus savaitgalis Klaipėdos keliuose: pasipylė avarijos, vairavo girti

Klaipėdos apskrityje per savaitgalį įvyko ne viena avarija, o į policijos areštinę vėl pateko ne vienas apsvaigęs vairuotojas.

Šeštadienio vakarą kelyje Kartena–Plungė įvyko skaudus eismo įvykis. 22.16 val. ties Dauginčių kaimu nuo kelio nuvažiavo ir kelis kartus vertėsi lengvasis automobilis "Peugeot".

Į įvykio vietą buvo iškviesti ne tik policijos pareigūnai, bet ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Medikai į ligoninę išgabeno iš mašinos ištrauktą jos vairuotoją. Pirminiais duomenimis, vyras gydomas reanimacijos palatoje.

Dar viena avarija, tiesa, be skaudžių pasekmių, nutiko šeštadienio vakarą Klaipėdoje, Naujojo Sodo ir Naujosios Uosto gatvių sankryžoje.

Klaipėdos apskrityje per savaitgalį įvyko ne viena avarija, o į policijos areštinę vėl pateko ne vienas apsvaigęs vairuotojas.

Šviesoforo reguliuojamoje sankryžoje susidūrė BMW ir "Kia" automobiliai. Žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo.

Sekmadienį paryčiais Klaipėdos rajone, Radailių kaime, "Audi" vairuotojui, gimusiam 1996 m., nustatytas 2,33 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Klaipėdos rajone esančiame Vaitelių kaime šeštadienį 16.10 val. policijos ekipažo sustabdyto automobilio "Subaru Forester" vairuotojui, gimusiam 1986 m., nustatytas 2,2 prom. neblaivumas.

Šeštadienį vakare girtas vairuotojas įkliuvo Palangoje, Šventosios gatvėje. Apie 20 val. sustabdyto "Audi A6" vairuotojui, gimusiam 1989 m., nustatytas 1,85 prom. neblaivumas.

Dar vienas smarkiai apgirtęs vairuotojas įkliuvo Rietavo seniūnijos Pelaičių kaime. 21.15 val. sustabdyto automobilio BMW 530 vairuotojui, gimusiam 2000 m., nustatytas 2,52 prom. neblaivumas.

Penktadienį, 16.29 val., pranešta, kad Gargžduose, Klaipėdos gatvėje, į kieme stovintį automobilį "Nissan Micra" atbulas atsitrenkė "Opel Astra", kurio vairuotojas gali būti neblaivus.

Nustatyta, kad automobilį "Opel Astra" vairavo 1966 m. gimęs vyras, kuriam nustatytas 2,34 prom. neblaivumas.

Į avariją penktadienį vėl pateko policijos ekipažas. Incidentas fiksuotas dieną, šiek tiek po antros valandos.

Patrulių automobilis, kirsdamas Smiltelės ir Laukininkų gatvių sankryžą, važiavo įjungtais garsiniais ir šviesos signalais.

Pranešama, jog buvo vykta pagal B lygio iškvietimą.

Sankryžoje tarnybinis policijos automobilis "Volkswagen Transporter" buvo taranuotas automobilio "Opel", kurį vairavo 1940 m. gimęs vyras.

Abu vairuotojai buvo blaivūs. Įvykio aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jooo...

Jooo...  portretas
Jooo...kuo toliau, tuo linksmiau...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių