Quantcast

Neramumai Klaipėdoje: pardavėjai išmušti dantys, nukentėjo pareigūnė

Vagys ir girtuokliai įžūlėja – tramdomi bei stabdomi jie ne tik priešinasi, bet ir žaloja pareigą atliekančius žmones. Trečiadienį nuo tokių asmenų nukentėjo garbaus amžiaus pardavėja ir jauna pareigūnė.

Gegužės 11-ąją paryčiais apie 4.40 val. naktinėje kavine, esančioje Taikos prospekto 119-uoju numeriu pažymėtame prekybos centre „Žardė“, vadinamoje alkoholinių gėrimų parduotuvėje laiką leido gerokai įkaušusi moteris ir du vyrai. Vienas jų pasigedo savo telefono ir įtarė, kad jį galėjo paimti moteris.

Kilo kivirčas, įtariamoji neigė kaltinimus ir šūkaliojo. Dėl incidento buvo iškviesta policija. Arčiausiai įvykio vietos dirbo kelių policijos ekipažas, tad šie pareigūnai ir nuskubėjo į naktinę girdyklą.

Kai policininkai pradėjo aiškintis, kodėl triukšmaujama ir kur dingo telefonas, iš moters rankinės pasigirdo skambutis.

26-erų kelių policininkė norėjo patikrinti, ar skamba dingęs telefonas ir ištiesė ranką prie apgirtusios moters rankinės. Įtariamoji neleido apžiūrėti savo daiktų ir smogė pareigūnei į veidą.

Ranką prieš policininkę pakėlusi moteris buvo paprašyta pūsti į alkoholio matuoklį. Aparatas parodė 2,07 promilės.

Už pasipriešinimą teisėtiems pareigūnės reikalavimams pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamoji parą praleido areštinėje.

Tos pačios dienos vakare „Žardės“ prekybos centre esančioje parduotuvėje „Grūstė“ kažkoks vyras nesumokėjęs išsinešė pro kasas dvi kavos pakuotes. 60-metė pardavėja pastebėjo vagystę ir pabandė sulaikyti vagį.

Vyras smogė kumščiu pardavėjai į veidą ir pabėgo. Smūgio būta stipraus, nes moteriai nuo jo išlūžo trys dantys.

Įtariamojo požymiai: aukšto ūgio, šviesiaplaukis, vilkėjo pilkais drabužiais. Pareigūnai bando nustatyti jo asmenybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

autorei Daivai Janauskaitei

autorei      Daivai Janauskaitei portretas
Nagi gerbkite save jei jau dirbate rašeiva, jau nekalbant apie skaitytojus. Rašykite kaip žurnalistė, o ne kaip viena iš tokių moterų, kurias aprašėte. Cituoju tekstą: "apie 4.40 val. naktinėje kavine, esančioje Taikos prospekto 119-uoju numeriu pažymėtame prekybos centre „Žardė“, vadinamoje alkoholinių gėrimų parduotuvėje laiką leido gerokai įkaušusi moteris ir du vyrai. Vienas jų pasigedo savo telefono ir įtarė, kad jį galėjo paimti moteris." Ką reiškia naktinėje kavine? Ir ar tai kavinė ar parduotuvė? Nes neįmanoma suprasti, kodėl rašote, kad tai "Vadinamoji (...) parduotuvė. O tai kas iš tikro? Ir kodėl pametate tekstą ir nebeparašote ar telefonas buvo apirtusios moters ar ne... Žodžiu jūsų rašliava neraštingo žmogaus rašliava.

o ar rodome policijai pagarbą?

o ar rodome policijai pagarbą? portretas
niekinamas žmogus nepuls ginti niekintojo

durnumo isikunijimas

durnumo isikunijimas portretas
pardavejai vytis vagi ir dar gaut i dantis,ka, uz sulaikytus vagisius,parduotuves administracija premijas duoda?kam tada apkiaute apsauginiai,tyliai bezdantis savo pardotuves "sargo"kamurkese?gal is sito atvejo kitos pardavejos padarys isvadas,kai pamatys,kad isidet dantis kainuoja n kartu daugiau,negu gaut premija uz sulaikyta vagi?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių