Quantcast

Nelegalių konservų paieškos baigėsi netikėtai: teko kviesti „Aro“ pareigūnus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Aplinkos apsaugos departamento Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos (GGAI) pareigūnai į Skuodą atvyko turėdami informacijos, kad asmuo gamina konservus iš laukinių gyvūnų mėsos ir jais prekiauja.

Atlikdami tyrimą aplinkosaugininkai išsikvietė Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos specialistus.

„Apžiūrint ūkines patalpas, radinių padaugėjo. Kadangi buvo rasti septyni tinklai, automatinis ginklas, graižtvinio šautuvo vamzdis su spyna, naminės degtinės ir nešaunamųjų ginklų, į pagalbą išsikvietėme policiją“, – sakė Klaipėdos GGAI pareigūnas Mindaugas Salys.

Galiausiai į įvykio vietą atvyko „Aro“ pareigūnai, nes buvo rasta sprogmenų. Dėl to Skuode buvo įvestas planas „Skydas“.

Dėl neteisėto ginklų laikymo, naminės degtinės laikymo ir nešaunamųjų ginklų ir sprogmenų laikymo pradėti trys ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ups

Ups portretas
Žmogus visą gyvenimą žvejojęs, paskui uždaręs savo verslą, negi turėjo viską išmesti? Keisti aplinkosaugininkai, sukelia ažiotažą dėl tinklų, paskui teisinsis patys.

Seime tegul paiesko

Seime tegul paiesko portretas
Kon tas skovdeskis maza zovele

kaip suprantu krata dare aplikosaugininkai....

kaip suprantu krata dare aplikosaugininkai.... portretas
Atlikdami tyrimą aplinkosaugininkai išsikvietė Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos specialistus..... paskuj visi kartu dabaige kratyt ir rado visko ko ieskojo ir tiek kiek reikejo ka byla sukurt.... ble...plaukai piestu stojasi kaip paziuriu kokia valdzia ir galia turi paprasti aplikosaugininkai .... zmogu pasodint nulis problemu...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių