Quantcast

Neblaivi darbe buvusi Klaipėdos darželio vadovė nušalinta nuo darbo

  • Teksto dydis:

Nustačius, kad Klaipėdos darželio „Inkarėlis“ vadovė darbo vietoje buvo neblaivi, ji buvo nušalinta nuo darbo, o savivaldybėje sudaryta komisija galimam darbo pareigų pažeidimui ištirti.

„Gavus signalą iš policijos apie galimai neblaivią įstaigos direktorę, savivaldybės atstovai nedelsiant nuvyko į lopšelį-darželį „Inkarėlis“. Darželio direktorė buvo nušalinta nuo darbo, o savivaldybėje mero potvarkiu sudaryta komisija galimam darbo pareigų pažeidimui ištirti“, – BNS sakė vicemerė Vaida Raugelė.

Anot jos, iki šiol nebuvo fiksuota atvejų, kad švietimo įstaigų vadovai darbo vietoje būtų apsvaigę nuo alkoholio, dėl darželio „Inkarėlis“ vadovės taip pat skundų iki šiol nebuvo gauta.

„Tai šokiruojantis atvejis, tokias situacijas vertinsime labai principingai, tai nebus toleruojama nė vienoje įstaigoje“, – teigė ji.

Neblaivią įstaigos darbuotoją policijos pareigūnai darbe aptiko pirmadienį. Anot Klaipėdos policijos, jai nustatyta 1,75 promilės. Informacija buvo perduota savivaldybės Švietimo skyriui.

Anot savivaldybės, lopšelyje-darželyje „Inkarėlis“ ugdomi 173 vaikai. Pagal Darbo kodeksą pasirodymas neblaiviam darbo metu darbo vietoje gali būti laikomas šiurkščiu darbo pareigų pažeidimu, kurio pagrindu darbdavys turi teisę nutraukti darbo sutartį be įspėjimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

staska iš Nr.8 garažo žalios durys neužrakintos kiaura parą

staska iš Nr.8 garažo žalios durys neužrakintos kiaura parą portretas
nu mes čia piensininkų kolektyvas sudarėm konsiliumą ir po aštuonių bokalų bambalinio iškėlėm verdiktą, kad tokia ryški dama papuoštu mūsų neadekvatų kolektyvą pagerbdama savo apsilankymu, belsti tris kartus trumpai ir tris kartus ilgai, taip sakant SOS

PRANEŠIMAS !!

PRANEŠIMAS !! portretas
Švietimo skyrius!! Kaip ilgai dar toleruosite metai iš metų besitęsiančias, šioje įstaigoje ,,bėdas"??

Vika

Vika portretas
Na,nieko sau! Sitaip prisiliuobus dar atejo i darba? Moterele prota pragere. Cia kaip Mildazyte, kuri "pirma karta" sedo prie vairo neblaivi su 2,5 prom. alkoholio.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių