Quantcast

Vyro su pėdkelnėmis ieško policija: neramu, kad slankioja netoli mokyklos

  • Teksto dydis:

Keistai atrodantį vyrą Palangos gatvėse matė ne vienas, kai kurie spėjo ir įamžinti. Moteriškomis pėdkelnėmis apsitempęs vyras varėsi dviratį ir esą ne bet kur rodėsi, o – netoli mokyklos. Galimas viešosios tvarkos pažeidėjas ieškomas. Policija sako, kad be visuomenės pagalbos tai padaryti sunku, nes žmonės linkę ne policiją kviesti, o šokiruojančias nuotraukas į socialinius tinklus kelti, pasakojama LNK reportaže. 

„Aš jį mačiau iš užpakalio, buvo tik su pėdkelnėmis. Neturėjau su savimi telefono, tad nenufotografavau. Man atrodo, kad čia – noras atkreipti į save dėmesį. Dabar labai daug žmonių turi šią ligą“, – sakė užkalbinta praeivė.

Kiek kartų taip stumdydamas dviratį gobtuvu ir juodais akiniais užsimaskavęs vyras po kurortą keliavo, sudėtinga suskaičiuoti. Tik žmonėms neramu, kad keistas vyras po Palangos senąją gimnaziją vaikštinėja.

„Jis pėdino į nieką nekreipdamas dėmesio, nesidairydamas. Matėsi, kad žmogus ėjo tiesiu taikymu. Kiekvienas, kaip sakoma, su savo „pričiūdais“, – sakė moteris. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Palangiškiams toks it moteriškomis pėdkelnėmis mūvinčio vyro elgesys nesuvokiamas.

„Dabar Lietuvoje tokių daug. Tokie ir į valdžią atėjo“, – sakė palangiškis.

Jeigu paryčiais vyras eina su pėdkelnėmis, greičiausiai jis – po vakarėlio ir tiek.

 

 

„Gal žmonės per daug gerai gyvena, kad turi laiko tokiomis nesąmonėmis užsiimti“, – svarstė kita pašnekovė.

Kai kurie spėja, kad tai gali būti pokštas. Gal čia tokios sportinės kelnės, o gal vyras norėjo lažybas laimėti. Arba stebi, kiek visuomenė pakanti.

„Jeigu paryčiais vyras eina su pėdkelnėmis, greičiausiai jis – po vakarėlio ir tiek. Maža ką“, – svarstė vyras.

„Jeigu žmogui tinka, patinka, kodėl jis turi paisyti kažkokių standartų. Jeigu jam patinka nuogam važinėti, tegul“, – užstojo keistą vyrą kalbinta moteris. 

„Būtų malonu, jeigu Palangos policija susidomėtų ir žmonių saugumu pasirūpintų. Aš tik per feisbuką sužinojau. Kai pamačiau, man plaukai pasistojo. Yra pikta, kad tokie dalykai vyksta“, – piktinosi kitas pašnekovas.

Policijai kol kas nepavyksta sučiupti šio keisto vyriškio.

„Policijos pareigūnai šį įvykį turi omenyje. Ši informacija taip pat perduota policijos patruliams. Patruliuodami, be abejonės, jie stebi situaciją. Ir jeigu tokį viešąją tvarką pažeidinėjantį asmenį  pastebėtų, būtų imtasi priemonių pagal galiojančius teisės aktus“, – komentavo policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Bet kol vyras nesulaikytas, nežinia, kaip jis pažeidžia tvarką.

Turime pranešimų, jog asmenys galimai elgiasi nederamai, rodo nuogas savo kūno vietas.

 

„Atšilus orams tiek Klaipėdos mieste, tiek kitose apskrities vietose, ypač pajūryje ir parkuose, turime pranešimų, jog asmenys galimai elgiasi nederamai, rodo nuogas savo kūno vietas. Tokiu atveju taip pat žmonių prašome nedelsiant pranešti policijai. Ir jeigu yra galimybė, užfiksuoti pažeidimą bei stebėti, į kurią pusę tas asmuo nuėjo“, – ragino A. Grauslienė. 

Policija pripažįsta, kad nuogybes viešai demonstruojančius asmenis be visuomenės pagalbos sulaikyti sudėtinga, nes daugelis linkę ne pareigūnus kviesti, o šokiruojančias nuotraukas į socialinius tinklus kelti. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvydas

Arvydas portretas
Tai normalu.

Y

Y portretas
Kas cia jum zmones yra jug nepliku pimpiu vaiksto jug su pedkelnem kaip sakont apteskkem,kas cia jum uzkliuva o kai mergos eina su dzinsais tai neuzkliuna

nesuprates

nesuprates portretas
o kuom jis jums užkliuvo ?
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių