Quantcast

Naujametinę naktį – incidentas Gargždų centre: policijai teko traukti „bananus“

  • Teksto dydis:

Naujųjų metų sutikimas pajūryje neapsiėjo be incidentų. Klaipėdos rajone policijos pareigūnams, atsidūrusiems švenčiančiųjų būryje, teko  iš dėklų traukti gumines lazdas.

Pusvalandį po vidurnakčio, kai Gargždų centrinė gatvė buvo pilna žmonių, pasitikusių 2023-iuosius metus, įvyko incidentas, kuris galėjo sukelti rimtų pasekmių.

Šio miesto Klaipėdos gatvėje 27 metų vyro vairuojamas motociklas „Harley Davidson“ atsitrenkė į automobilio BMW galinę dalį. Motociklo vairuotojui nustatytas 1,47 prom. girtumas.

Eismo įvykis fiksuotas pačiame centre, prie pat Gargždų kalėdinės eglės, kur buvo susirinkusi minia švenčiančiųjų.

Incidentas iš karto sutraukė žiūrovų būrį, kilo erzelis, tad į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai paprašė švenčiančiųjų pasitraukti toliau nuo važiuojamosios dalies.

 

 

Iš aplinkinių pasipylė replikos, tad policijos pareigūnai iš dėklų išsitraukė „bananus“, bet jais nebuvo nei mojuojama, bei bauginama. Tai labiau suveikė kaip psichologinė įkaušusių žmonių tramdymo priemonė.

Girtutėlį vairuotoją policija sučiupo ir Klaipėdoje, Naujakiemio gatvėje.

Dešimt minučių po antros valandos nakties pareigūnai patikrino automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojo blaivumą. 1992 m. gimusiam vyrui nustatytas 2,21 prom. neblaivumas. Vairuotojui įteiktas šaukimas į apklausą.

Gruodžio 31-osios pavakare, 16.20 val., Plungėje, Stoties gatvėje, buvo sustabdytas automobilis „Citroen C8“, išvažiuojantis iš automobilių stovėjimo aikštelės. Patikrinus 1967 m. gimusio vairuotoją, jam nustatytas 2,42 prom. girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
O! Ačių partijai -tėvynei už bananą tą guminį!

Nuo karo ir ruzkių

Nuo karo ir ruzkių portretas
Vokiečiai po nacizmo ir Hitlerio praleimėjimo- savo pamokas išmoko. Rusija, deja, ne. Ir vargu, ar išmoks,.. Nekankindama kitų tautų, neprimesdama jiems savo "draugystės" ir sėdėdama nuolatiniame mešle, skurde( čia ne apie ologarchus), su savo kantriar r kariauti t ir tenpti į savo namus kitų turtą temokančia tauta -kitaip gyventi negali . Tokia jų ta "siela'

galimybė

galimybė portretas
Minia praleido gerą progą kokybiškai "paaiškinti" motociklininkui apie KET ir gyvenimo prasmę...
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių