Quantcast

Naminę degtinę slėpė šiltnamyje: policijos pareigūnai rado apie 18 litrų skysčio

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad Klaipėdos rajone rastas didelis kiekis, įtariama, nelegaliai gaminamo alkoholio.

Patikslintais duomenimis, rugsėjo 11 d. apie 18.30 val. Klaipėdos r., Judrėnuose, vyro (gim. 1997 m.) namo kieme esančiame šiltnamyje ir pagalbiniame namelyje rasta ir paimta apie aštuoniolika litrų skysčio, įtariama, naminės degtinės.

Pradėtas tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Taip pat tikrindami turimą informaciją, Žadvainių kaime, 1967 m. gimusios moters bute pareigūnai aptiko 57 vienetai. kontrabandinių cigarečių.

Į policijos pareigūnų akiratį pateko ir parduotuvės, kuriose, nesilaikant įstatymų, parduodami alkoholiniai gėrimai. Patruliuodami Rietavo policijos pareigūnai pastebėjo ir užfiksavo du prekybos alkoholiu pažeidimus – vienoje Rietavo maisto prekių parduotuvėje draudžiamu laiku buvo parduotas butelis degtinės, o Žadvainių kaime esančiame kioske – 29 buteliai alaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

otto

otto portretas
Neilgai tai bus kriminalas. Tradicinė degtinė bus legalizuota.

geras policajus

geras policajus  portretas
300 metru spinduliu samagona uzuodzia geriau nei ,kad visi isdresiruoti tam reikaluj sunys.....

Besiveržianti Karbauskio bamba

Besiveržianti Karbauskio bamba portretas
Tai štai kuo slapta užsiima Valstiečių gerbėjai- blaivybės ir sveikatos puoselėtojai ;)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių