Quantcast

Naktį sumaitojo tris klaipėdiečių automobilius: kaltininkas spruko iš įvykio vietos

Sekmadienio rytas trijų automobilių savininkams uostamiestyje prasidėjo nemaloniomis staigmenomis – Minijos gatvėje palikę nakčiai savo mašinas rado jas sumaitotas. Naktį į jas įvažiavo girtas vairuotojas.

Apie 3 val. nakties 23 metų vaikinas, Minijos gatve važiuodamas „Mercedes-Benz“ markės automobiliu,  nesuvaldė mašinos, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į gatvės pakraštyje, tam skirtoje vietoje stovėjusias tris transporto priemones. Nuo smūgio nulinko ir kelio ženklas.

Vairuotojas bandė išvengti atsakomybės ir iš įvykio vietos pabėgo, bet policininkai jį sulaikė.

Labai greitai paaiškėjo ne tik avarijos priežastis, bet ir kodėl vaikinas bandė bėgti – jis buvo gerokai įkaušęs. Alkoholio matuoklis parodė 2,27 prom.

Pareigūnai nusprendė, kad po tokių nuotykių kaltininkui reikia apmąstyti savo poelgį areštinės kameroje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Panašu, kad greitai šis jaunuolis prie transporto priemonės vairo nesės.

Šeštadienį policininkai aktyviai dirbo ir nutvėrė visą būrį girtų vairuotojų.

Apie 20.30 val. Klaipėdos priemiestyje, Kalotėje, pareigūnai konstatavo, kad 43 metų vyras, vairavęs „Mitsubishi“, yra visiškai girtas, matuoklis parodė 2,30 prom. Likusią ilgojo savaitgalio dalį jis praleis areštinėje.

Apie 16 val. Palangoje SAAB vairavo girtas (2,09 prom.) 63-ejų vyras. Jis taip pat uždarytas į areštinę.

Tos dienos ryte Rietavo savivaldybėje policininkams įkliuvo sunkvežimį su priekaba vairavęs girtas (2,16 prom.) 38-erių vyras.

Savaitgalis dar nė neįpusėjo, pareigūnai iš anksto buvo įspėję, kad keliuose dirbs didelės policijos pajėgos, ypatingas dėmesys bus kreipiamas į vairuotojų blaivumą ir transporto priemonių greitį.


Šiame straipsnyje: girtas vairuotojasavarijaavarija LTapgadino automobilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramass

Ramass  portretas
Kiek galimažaisti su tomis baudomis girtiems . Pagavo su lengvu girtumu , metai kalêjmo , su vidutiniu , pora metų , sunkus girtumas penki metai. Ir išėjus apkrauti baudomis , kad visą gyvenimą mokėtu. Gal tada pagalvotu , kad taksi ar pavežėjų paslaugos pigiau.

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel tokia ilga pasaka raote? Galima trumpiau be isvediojimu ir pasvqrstymu?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių