Quantcast

Naktį Klaipėdoje vyras šovė į žmoną ir save patį

Klaipėdoje girtas vyras dukart šovė žmonai į galvą, po to jis šūvį paleido ir į save. Įvykį tiria kriminalinės policijos pareigūnai.

Sekmadienio naktį, 0.40 val. uostamiesčio Naikupės gatvėje tarp pagyvenusių sutuoktinių kilo konfliktas. Neblaivus 73 metų vyras išsitraukė revolverį „Kora Brno“ ir šovė savo 64 metų žmonai į galvą.

Netrukus nuaidėjo dar vienas šūvis, vyras šovė ir į save.

Greitosios medicinos pagalbos medikai moterį skubiai išgabeno į Klaipėdos universitetinę ligoninę, ji gydoma Veido ir žandikaulių skyriuje.

Vyras buvo išvežtas į policiją, pareigūnai nustatė jo girtumą (2,55 prom.).

Policijos komisariate vyras pasijuto blogai, greitoji jį skubiai išgabeno į ligoninę. Vyras – ištiktas komos, jis gydomas Reanimacijos skyriuje.

Įvykį tiria Klaipėdos apskrities vyriausiojo komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai. Nustatyta, kad vyras šovė iš neteisėtai laikomo ginklo, šaudančio mažo kalibro šaudmenimis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo nužudyti šeimos narį.


Šiame straipsnyje: Kora Brnorevolverisšūvissmurtaspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mantas

Mantas portretas
idomus prioritetai. persauta vyra pirma nuveze i policija, tada visu nuostabai suprate kad persautas zmogus blogai jauciasi nuveze i ligonine. WOW

Va taip

Va taip portretas
Diedas jau pastipo.

Baisu

Baisu portretas
Štai ką alkoholis daro.. legalizuokit kanapes greičiau(galiausiai vistiek bus legalu) bent žmonės alkoholio tiek nevartotu, o ir sveikata pasitaisytu.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių