Quantcast

Motociklas Klaipėdoje rėžėsi į policijos mašiną

Kartais aplinkybės susiklosto nepalankiai ir tai lemia visą virtinę nesėkmių. Taip sekmadienio popietę atsitiko Klaipėdos pakraštyje, kai į išminuotojų laukiančių policininkų automobilį rėžėsi moters vairuojamas motociklas.

Pajūrio miškuose dažną dieną galima sutikti vyrų su metalo ieškikliais. Nenuostabu, įvairių sprogmenų čia liko nuo Antrojo pasaulinio karo laikų.

Panašu, kad būtent taip į paviršių buvo iškeltas vokiškos aviacinės bombos detonatorius. Iš apie 100 kilogramų sveriančios bombos buvo likęs tik metalinis bombos apvalkalas su sprogstamąja medžiaga detonatoriuje, sprogdiklio jame nebebuvo.

Iš to, kad aplinkui žemė buvo iškasinėta, tikėtina, kad čia taip pat darbavosi metalo ieškikliais apsiginklavę asmenys. Jų būta išmanančių apie sprogmenis, nes pavojingo radinio jie nepasiėmė ir paliko prie medžio.

Savo saugumu pasirūpinę metalų ieškotojai nepasirūpino apsaugoti kitus žmones. Tądien sprogmenį rado po mišką vaikštinėję paaugliai. Laimė, kad jie nedegino ir nemėtė rasto daikto. Kažkokiu būdu informacija apie tai pasiekė policiją.

Pareigūnai atskubėjo į įvykio vietą. Pamario gatvėje, ties kelio vingiu sustoję policininkai laukė išminuotojų.

16.44 val. buvo įvestas planas „Skydas“, baltas su žaliais simboliais pareigūnų mikroautobusas „Volkswagen Transporter“ dienos metu turėjo būti gerai matomas iš tolo.

17.35 val. nuo įmonės „Klaipėdos nafta“ pusės motociklu važiavo 30-metė moteris. Galima tik spėti, kodėl ji nespėjo sustabdyti arba pasukti. Motociklas rėžėsi į stovintį policijos autobusiuką. Vairuotoja rimtai susižeidė, medikai išgabeno ją į ligoninę.

Policijos automobilį teks remontuoti. Pareigūnai nesusižeidė.

Į įvykio vietą atskubėjo medikai ir avarijos tyrėjai, o netrukus ir išminuotojai. Jie išsivežė sprogmenį ir sunaikino jį poligone.

Šis Pamario gatvės vingis prieš porą metų buvo aplaistytas jauno žmogaus krauju, kai vaikinas automobiliu rėžėsi į medį ir žuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Ar buvo pastatytas avarinis stovėjimo ženklas?

Kacape

Kacape portretas
Kad padvestu!!

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jūs pasakas aprasote.ar įvykius? Panašu kad pasakas?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių