Quantcast

Mokyklos gatvėje – skaudi BMW ir „Honda“ avarija: automobiliai sumaitoti, trys žmonės ligoninėje

Dar viena eismo nelaimė Klaipėdoje įvyko apie 9.30 val. Ant Mokyklos gatvės tilto. Panašu, kad čia į avariją pakliuvo trys automobiliai.

Internetas taip pat jau pilnas nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Įvykio aplinkybės dar tiriamos, pareigūnai avarijos vietą fiksuoja ir dronu.

Manoma, kad Mokyklos gatve link Priestočio gatvės greitai važiavo BMW, šlapiame kelyje jį sumėtė ir mažina išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Tuo metu priešais, žemyn nuo tilto važiavo didesnė tos pačios markės mašina, automobiliai susidūrė. Tuo pačiu metu pasipainiojo pagyvenusio vyro vairuojamas automobilis „Honda“, ši mašina buvo nublokšta ant žaliosios vejos.

„Facebook“ grupės „Klaipėdos reidai II“ vaizdo įrašas.

Pirminiais duomenimis, trys žmonės išvežti į ligoninę.

Esama įtarimo, kad avarijos kaltininkas važiavo greičiau, nei čia leidžiama. Mat pusmetį, šiltuoju metu, čia leidžiama važiuoti 70 kilometrų per valandą greičiu, nuo lapkričio pradžios tiltu, kaip ir Šiaurės prospektu, leidžiama važiuoti tik 50 kilometrų per valandą greičiu.

Po avarijos Mokyklos gatvėje susiformavo kamšatis. Eismas ant Mokyklos gatvės tilto ribojamas, avarijos pusėje jis visai uždarytas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

trust me

trust me portretas
100proc padangos plikos :)

...

... portretas
Toje gatvėje nuolat vyksta panašios avarijos. Bet viskas, ką sugeba už eismo saugumą atsakingos galvos - kaitalioti važiavimo greitį, ir pastatyti kokį radarą.

To jonas ir 123

To jonas ir 123 portretas
Pradėkite nuo savęs .apsilankykite pas psichiatrą.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių