Quantcast

Mirusios mediumės G. Asipauskaitės tėtis papasakojo, kas vyko iki lemtingos dienos

  • Teksto dydis:

Prieš kelias dienas netikėtai mirus mediumei Gražinai Asipauskaitei, moters tėtis papasakojo, kas vyko iki lemtingos dienos.

Žinomos moters tėtis Jonas, kalbėdamasis su portalo tv3.lt žurnalistais, neslėpė – vis dar negali atsigauti po to, kai išgirdo žinią apie dukros G. Asipauskaitės netektį.

Jis užsiminė, kad narve mirusi rasta mediumė turėjo sveikatos problemų. Dėl jų ji neseniai gydėsi ir ligoninėje.

„Ji buvo Klaipėdos ligoninėje, jai darė tyrimus, atstatė ritmą, bet paskui jis vėl „atšoko“ atgal. Kitą savaitę, gegužės 22-ąją, ji turėjo vėl važiuoti pakartoti tyrimus, tačiau, deja, nesulaukė“, – detalizavo Jonas.

Kretingos rajono policijos komisariato viršininkas Arūnas Pužauskas portalui klaipeda.diena.lt paaiškino, kad kol kas apie moters mirties priežastį nieko nežinoma, nebent tiek, kad jokių smurto žymių ant kūno nepastebėta.

„Laukiame teismo medicinos ekspertų išvadų. Savaitgalis buvo neįtikėtinai keistas. Paprastai per visą savaitę sulaukiame vos vieno ar dviejų pranešimų apie mirtį žmonių, kurios priežastys turėtų būti tiriamos. Šį savaitgalį nuo penktadienio popietės tokių mirčių buvo šešios. Nepastebėti tokio fakto neįmanoma. Sunku suvokti, kas tai – atsitiktinumas, magnetinių audrų poveikis ar dar kas“, – kalbėjo A. Pužauskas.

Penktadienį socialiniuose tinkluose žinia apie netikėtą moters mirtį pasklido po to, kai savo skausmu pasidalijo mirusiosios sesuo. Pats faktas sukrėtė daug moterį pažinojusių ir iš drąsių pasisakymų televizijoje ją įsiminusių žmonių. Apibūdinusią ją kaip seserį, mamą, dukrą, draugę G. Asipauskaitės sesuo neslėpė sielvarto – šis praradimas jai niekada neleis atsigauti.

„Su nežmoniškai plyštančia širdimi, kai oro įkvėpti sunku noriu pranešti, kad netekome mūsų brangios Gražinos... Sesers, mamos, dukters, draugės. Apsakyti negaliu, niekada neatsigausiu. Sese, dabar tu danguje! Pasimatysime. Myliu! Būk ten aukštai su Angelais! Myliu myliu myliu!!!!! Dėl atsisveikinimo bus pranešta“, – taip feisbuke parašė mirusiosios sesuo Loreta.

Ugniagesiai, portalui pasiteiravus apie moters mirtį Kretingoje teigė, kad ji buvo rasta lūšies aptvare. Socialinių tinklų komentatoriai tikino, kad tai yra ne lūšis, o moters išgelbėtos Abisinijos katės.

Patekti į voljerą medikai negalėjo, jis buvo užrakintas. Teko kviesti gelbėtojus, jie griebėsi elektrinio suktuko ir laužtuvo. Pasak ugniagesių, aptvare buvusi lūšis nebuvo agresyvi, todėl pasiekti nelaimės ištiktą moterį nebuvo sunku.

Paaiškėjo, kad moteris mirusi. Ant jos kūno išorinių smurto žymių nepastebėta. Moteris sodyboje laikė nemažai laukinių ir egzotinių gyvūnų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Burtai blogis

Burtai  blogis portretas
Niekada neburkite, neikite į piramidę,neastrologaukite, nes visa tai yra tamsos pasaulio darbai, kurie pražudo patį bendrautoją su demonais... tebūna pamoka visiems atsiriboti nuo šamanų, raganių.

N

N portretas
O kaip suprasti ...netekome sesers,mamos...Ar ji turėjo vaikų?Apie juos neužsimena...

Oro burbulas

Oro burbulas portretas
Taigi, nieko naujo neparašėt, o uoskaitėme kaip str... rašytojas gavo pinigus už str? Copy-paste...
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių