Quantcast

Nelaimė Melnragėje: tinklinį žaidęs vyras įbrido į jūrą ir susmuko – jo atgaivinti nepavyko

Antradienio vakarą II Melnragėje įvyko nelaimė. Su draugais tinklinį žaidęs vyras įbrido į jūrą ir susmuko. Skubiai atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai žmogų ilgai gaivino, bet visos pastangos buvo bevaisės – teko konstatuoti mirtį.

Birželio 29-osios vakarą portalo klaipeda.diena.lt redakciją pasiekė informaciją apie II Melnragėje, priešais tinklinio aikštelę, gaivinamą vyrą.

Kaip pavyko išsiaiškinti, apie 40 metų klaipėdietis su draugais žaidė paplūdimio tinklinį. Vėliau, apie 20 val., kartu su draugais nuėjo į jūrą atsigaivinti. Vyras buvo įbridęs maždaug iki liemens, kai draugai pamatė, kad jam trūksta oro.

Staiga vyras susmuko, bičiuliai suskubo jį tempti į krantą. Pirmieji vyro draugai pradėjo jį gaivinti. Greitai prie jų prisijungė gelbėtojai ir paplūdimyje dirbanti medikė, atvyko greitosios medicinos pagalbos medikai.

Skaitytojo nuotr.

Klaipėdos paplūdimių gelbėtojų vadas Aleksandras Siakki portalui klaipeda.diena.lt pasakojo, kad vyras buvo beatsigaunantis, bet ir vėl apalpo. Jis prigėrė vandens, bet spėjama, kad pagrindinė nelaimės priežastis –sunegalavusi širdis.

Prieš porą dienų vyras skundėsi draugams skausmais krūtinės srityje.

Gerokai po 21 val. A.Siakki pranešė liūdną žinią – medikams nepavyko atgaivinti vyro, jie buvo priversti konstatuoti žmogaus mirties faktą. Paplūdimyje – mirusiojo šeima ir draugai. Visi sukrėsti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm portretas
Jei buvo skiepytas, tai nuo skiepu nuodu. Dauguma suserga perikarditu, kitiems infarktai

Kęstas

Kęstas  portretas
Taigi rašo,kad nuo skuepų infarktai vystosi.

Medike

Medike portretas
Jei nežinote,tai nekomentuokit.Žmogus žaidė tinklinį ir sukaito ir tada puolė į vandenį.Pasikeitė temperatūra ir nespėjo organizmas prisitaikyti prie pakitusios temperatūros ir sustojo širdis.Sukaitus negalima staigiai lyst į vandenį,nes gali sustoti širdis.Tokiu atvejų buvo ir bus.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių