Quantcast

Medikų automobilį lydėję patruliai Klaipėdos centre nuvertė šviesoforą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos centre Neringos patruliai su „Škoda Octavia“ nuvertė šviesoforą. Teigiama, jog jie lydėjo medikų automobilį, kuriuo tuo metu buvo vežamas ligonis.

Kaip skelbiama socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas TV“, incidentas įvyko Liepų ir H. Manto gatvių sankryžoje.

Pateiktais duomenimis, patruliai su švyturėlias ir sirenomis iš Neringos lydėjo medikų automobilį, kuriuo į ligoninę buvo vežamas ligonis.

Kortežas į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, kai staiga iš Liepų gatvės nuo savivaldybės pusės į sankryžą įvažiavo BMW. Tuo metu degė žalias šviesoforo signalas.

„Policijos automobilio vairuotojas vengdamas susidūrimo pasuko vairą ir ant šaligatvio nuvertė šviesoforą. Tarp automobilių kontakto nebuvo“, – skelbia „Reidas TV“

Apie įvykį komentarą portalui pateikusi Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grausklienė pažymėjo, jog policija ruošiasi atlikti tarnybinį patikrinimą dėl incidento.

„Neringos policijos komisariato pareigūnas, tarnybos metu, uniformuotas, blaivus, tarnybiniu automobiliu su įjungtais švyturėliais lydėjo greitosios medicinos pagalbos automobilį, kuriame buvo vežamas agresyviai nusiteikęs, sumuštas vyras, kuriam buvo uždėti antrankiai“, – paaiškino A.Grauslienė.

Pasak Neringos policijos komisariato viršininko Viktoro Freigofo, pagalbos lydint agresyvų asmenį į ligoninę pareigūnų paprašė medikai. Jo teigimu, vienas pareigūnas vyko medikų automobilyje, o kitas važiavo iš paskos.

Per įvykį žmonės nenukentėjo. „Daugiau situaciją bus galima pakomentuoti vėliau, kai bus surinkta visa informacija apie įvykį ir jo priežastis, ir bus atliktas tarnybinis patikrinimas“, – žadėjo A. Grauslienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal pervargo ?

Gal pervargo ? portretas
Gal pervargimas,juk vaikomi tie patruliai, tai juk nerobotai...

abs

abs portretas
10 balu pavairavimas :)

Anonimas

Anonimas portretas
Sviesoforai dar ilgai neveiks? Nera ko is kaimu i miestus vazinetis.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių