Quantcast

Lyg veiksmo filme: pareigūnai sulaikė į parduotuves užsukusį įtartiną vyrą

Ketvirtadienį popiet Klaipėdoje, Herkaus Manto g., pareigūnai sugavo įtartiną asmenį. Apsivilkęs ryškia geltona striuke, subintuotu kairės rankos pirštu ir užsidengęs veidą taip, kad nesimato net akių, vyriškis iš pradžių užsuko į parduotuvę, esančią Herkaus Manto g. 4.

Pardavėjos suskubo išprašyti įtartiną asmenį iš parduotuvės. Viena jų pareiškė, kad iškvies apsaugą, jei šis neišeis. Kažką burbtelėjęs nesuprantama kalba, vyriškis pagaliau išėjo.

Jam išėjus pirkėjai ir pardavėjos tarpusavyje kalbėjo, kad veikiausiai vyras apsilankė su tikslu kažką pavogti.

Tačiau čia vyriškio kelionė dar nesibaigė. Išprašytas iš vienos parduotuvės nutarė užsukti į kitą, esančią netoliese, adresu Herkaus Manto g. 6.

Vyriškis jau buvo beišeinąs iš šios parduotuvės, kai netrukus privažiavo du policijos pareigūnų ekipažai. Jie išlipę iš automobilių nubėgo prie įtariamojo, parvertė jį ant žemės ir uždėjo antrankius. Po to atvyko ir trečiasis ekipažas.

I. Kiseliovaitės nuotr.

Po kelių akimirkų vyriškis buvo įsodintas į vieną iš pareigūnų automobilių ir išvežtas apklausai. Ar vyriškis spėjo kažką pavogti ar kitaip pakenkti parduotuvių darbuotojams ar lankytojams, kol kas informacija neteikiama.

Kaip informavo Klaipėdos policija, gruodžio 22 d., apie 14.57 val., buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Herkaus Manto g., viešoje vietoje esančio vyro elgesys kelia įtarimų ir jis gali turėti peilį. Atvykę pareigūnai sulaikė 1972 m. gimusį vyrą, kuriam nustatytas 1,98 prom. neblaivumas. Atlikus dalinę jo apžiūrą, peilis nerastas.

Vyrui surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl pasirodymo viešoje vietoje neblaiviam ir dėl teisėtų pareigūnų nurodymų ar reikalavimų nevykdymo.

Klaipėdiečiai veikiausiai vis dar prisimena kraupų įvykį, nutikusį 2018 m. sausį, kai Klaipėdos „Akropolio“ prekybos centre, apsaugos poste, buvo mirtinai nudurtas 25 metų apsaugos darbuotojas. Susistumdymo su įtariamuoju metu jis buvo sužeistas peiliu į gerklę ir mirė įvykio vietoje.

Tąkart įtariamasis pabėgo, bet apie 22.30 val. buvo sulaikytas Taikos pr. daugiabutyje, motinos bute. Pareigūnai bėglį sulaikė – tai buvo 29-erių klaipėdietis, pirminiais duomenimis, neteistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ieskovas

ieskovas portretas
o jeigu jis konserv.partijos ar bartoskes draugelis? Tada nekaltas.....

benamis

benamis portretas
trenktos bobeles sapaliojimai paskambino kad isgarsetu peilio nera pavogtu daiktu nerasta..ir dar be teises protestuoti nes yra degtines kvapas...visai nupususi vista.Gal zmogui salta ir norejo pard.susilti

Karlas

Karlas portretas
Keisti jus zmones. Zurnalistai neraso pilnos informacijos, nes nezino arba negali rasyti. Siaip sau neatvaziuoja keli ekipazai ir zmogaus negriauna ant zemes. Buvo rimtas pranesimas, buvo itempta situacija ir pavojus zmoniu gyvybei. Blogai kad zurnaliugos situacija apraso bele kaip. Bet kaip jums tautieciai nedaeina tokie dalykai... ??? Va svarbu paloti...
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių