Quantcast

Lyg siaubo filme: girtas vyras šokinėjo ant BMW kapoto, grandininiu pjūklu perpjovė bagažinę

Sekmadienio vidurdienį Kretingoje, vieno daugiabučio namo kieme, žmonės stebėjo siaubo filmą primenantį vaizdą – girtas vyras šokinėjo ant svetimos mašinos kapoto, o netrukus ėmėsi jį niokoti grandininiu pjūklu.

Šie įvykiai vystėsi apie 13 val. Klaipėdos gatvėje. Būriui žmonių stebint, 36-erių vyras užšoko ant svetimo automobilio „BMW 525“ variklio dangčio ir jį sulankstė.

Panašu, kad vyras buvo toks įsiaudrinęs, jog sutramdyti jį aplinkiniai bijojo. Ir ne be reikalo, nes greitai jis stvėrė grandininį pjūklą ir perpjovė to paties automobilio bagažinės dangtį.

Iškviesti policininkai neužtruko, jie sulaikė įtariamąjį. Alkoholio matuoklis parodė 4 prom., kas dar visai neseniai buvo vertinama kaip mirtina alkoholio koncentracija.

Įvykio vietoje dirbusiems pareigūnams nebuvo lengva nustatyti, koks buvo tokio įtariamojo elgesio motyvas.

Policininkai sužinojo, kad šis asmuo ir BMW savininkas nebuvo pažįstami. Atrodo, kad sekmadienį jie nebuvo susitikę ir jokio konflikto tarp šių vyrų nebuvo.

Nukentėjusysis pareiškime policijai nurodė, kad patirtą žalą vertina 500 eurų.

Brutaliai pasielgęs vyras gyvena kitur, Klaipėdos gatvėje esančiame daugiabučiame name jis tądien svečiavosi.

Policijos pareigūnams šis asmuo žinomas, anksčiau jis buvo baustas už administracinius nusižengimus, jo biografijoje esama ir teistumų.

Kretingos rajono policijos pareigūnai tikisi, kad iki pirmadienio popietės įtariamasis prablaivės ir jį bus galima apklausti.

Ką jis papasakos tyrėjams, dar nežinia, bet paprastai prasiblaivę chuliganai linkę atsiprašyti nukentėjusiojo, atlyginti žalą ir prašyti nutraukti pradėtą viešosios tvarkos pažeidimo tyrimą.

Jei nukentėjusysis nusprendžia, kad bylinėjimasis gali užtrukti, o jam atlyginta žala – teisinga satisfakcija, byla tuo ir baigiama. Tiesa, įtariamojo biografijoje šis faktas fiksuojamas, o jei per neilgą laiką jis vėl įvykdo nusikaltimą, byla dėl padarytos žalos gali būti atnaujinta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

IRutei

IRutei portretas
Mačiau ir zinau ;) Daiva tikrai nera gerbiama, o ypač daiva sokienė

Anonimas

Anonimas portretas
Autorė išdėsto savo įvykių u versijas ir interpretacijas?

Bobis

Bobis portretas
tai jei savo auto-tada galima
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių